Scholl Active Repair K+ krem for sprukne hæler 120 ml

kr 158,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr. 1,32

Reparerende og fuktighetsgivende fotkrem

Produktinformasjon

Scholl Active Repair K krem for sprukne hæler er en kraftig og effektiv krem som gir rask og vedvarende lindring av sprukne hæler. Denne kremen har en unik formel som bidrar til å mykgjøre og beskytte huden på føttene, samtidig som den gir nødvendig fuktighet og næring til huden.

Reparerende egenskaper

Scholl Active Repair K krem for sprukne hæler inneholder aktive ingredienser som hjelper til med å reparere og gjenoppbygge huden på føttene. Disse ingrediensene fungerer sammen for å gjenopprette hudens naturlige beskyttende barriere og forhindre ytterligere skade på huden. Med denne kremen vil du kunne oppleve synlig forbedring på dine sprukne hæler på kort tid.

Fuktighetsgivende egenskaper

Scholl Active Repair K krem for sprukne hæler gir ikke bare reparasjon, men også fuktighet og næring til tørr og sprukken hud på føttene. Kremen inneholder glyserin og karbamid som bidrar til å gi fuktighet til huden og forbedre hudens evne til å holde på fuktighet. Med denne kremen vil føttene dine føles myke og glatte.

Forebyggende egenskaper

Scholl Active Repair K krem for sprukne hæler er ikke bare en behandling for eksisterende sprukne hæler, men også en forebyggende krem som kan hjelpe deg å unngå å få sprukne hæler i fremtiden.

 

Egenskaper

Navn: Scholl Active Repair K krem for sprukne hæler 120 ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 944801

Ingredienser

Aqua, urea, dimethicone, decyl oleate, petrolatum, lanolin, dicocoyl pentaerythrityl distearyl citrate, cera microcristallina, glyceryl oleate, paraffin, keratin, hydrolyzed keratin, panthenol, aluminium stearate, propylene glycol, phenoxyethanol, carbomer, chlorphenesin, bisabolol, tocopheryl acetate, sorbitol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, bha, citric.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Active Repair K+ krem for sprukne hæler 120 ml
kr 158,00 ink. mva.
Skroll til toppen