Scholl Professional Neglesoppbehandling 3,8ml

Scholl Professional Neglesoppbehandling er enkel å bruke og effektiv behandling for å bekjempe neglesopp

kr 269,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr. 70,79

En profesjonell neglesoppbehandling hjemme med Scholl Professional Neglesoppbehandling

Produktinformasjon

Scholl Professional Neglesoppbehandling er et innovativt produkt som er designet for å bekjempe neglesopp på en effektiv måte. Dette produktet er basert på den nyeste teknologien og er spesielt utviklet for å gi en profesjonell neglesoppbehandling hjemme. Scholl Professional Neglesoppbehandling vil hjelpe deg med å bli kvitt neglesopp og gjenopprette sunne og vakre negler.

Effektiv behandling

Dette produktet er designet for å trenge gjennom neglen og nå den infiserte delen av neglen. Den kraftige formelen vil bekjempe soppen fra innsiden og bidra til å gjenopprette sunn vekst av neglen. Scholl Professional Neglesoppbehandling har vist seg å være effektiv for de fleste typer neglesopp, og det vil hjelpe deg med å bli kvitt soppen raskt og effektivt.

Enkel å bruke

Scholl Professional Neglesoppbehandling er enkel å bruke og kan gjøres hjemme uten å måtte besøke en profesjonell. Du trenger ikke å bekymre deg for smerte eller ubehag under behandlingen. Alt du trenger å gjøre er å påføre produktet på den infiserte neglen og la det tørke. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte kutte neglen eller gjøre noe annet som kan være smertefullt. Scholl Professional Neglesoppbehandling er enkel, rask og smertefri.

Sunne og vakre negler

Produktet vil bidra til å gjenopprette neglens naturlige utseende og farge, samtidig som det bekjemper soppen.

 

Anbefalt bruk

4 uker behandlingstid for å drepe neglesoppen.

  1.  Fil overflaten av neglen som er infisert en gang i uken (kast filen etter bruk). Påsmør geleen på den infiserte neglen én gang daglig. Gjenta behandlingen i uke 2,3 og 4.
  2. Påfør geleen på den infiserte neglen én gang i uken i 9 måneder eller til den misfargede delen er vokst ut.

 

Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Kun til utvortes bruk. Du må rådføre deg med fastlege eller fotspesialist hvis symptomene har vart mer enn to år, hvis misfargingen har dekket hele negleoverflaten, hvis symptomene vises på mer enn to tær/fingre, eller hvis du har diabetes. Unngå kontakt med øyne og hud. Avslutt bruken hvis det oppstår irritasjon. Alltid sett på korken etter bruk. For å unngå spredning av infeksjon skal du aldri gjenbruke filer. Må ikke brukes på sprukket hud eller andre fottilstander.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Egenskaper

Navn: Scholl Professional Neglesoppbehandling 3,8ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 844126

Medisinsk utstyr: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

Aqua, Citric acid , Urea, Xanthan Gum, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Panthenol, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Professional Neglesoppbehandling 3,8ml
kr 269,00 ink. mva.
Skroll til toppen