Scholl Pharma Intensiv krem til hard hud 60 ml

kr 104,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris per ml. kr. 1,73

Effektiv behandling av hard hud med Scholl Pharma Intensiv krem

Scholl Pharma Intensiv krem til hard hud er en kraftig og effektiv krem som er spesielt utviklet for å behandle hard og tørr hud på føttene dine. Med sin avanserte formulering av aktive ingredienser vil denne kremen myke opp og fjerne hard hud, samtidig som den gir en behagelig og avslappende følelse til føttene dine.

Produktinformasjon

Kraftig og effektiv formel

Scholl Pharma Intensiv krem til hard hud er en kraftig og effektiv krem som er spesielt utviklet for å behandle hard hud på føttene dine. Kremen inneholder aktive ingredienser som salisylsyre og melkesyre, som bidrar til å myke opp og fjerne hard hud på føttene. Resultatet er mykere og glattere føtter som ser sunne og velpleide ut.

Pleiende og beskyttende ingredienser

Scholl Pharma Intensiv krem til hard hud inneholder også pleiende og beskyttende ingredienser som mandelolje og allantoin. Disse ingrediensene bidrar til å gi næring og fuktighet til huden på føttene, samtidig som de beskytter mot ytre påvirkninger som kan forårsake tørr og hard hud.

Enkel å bruke og rask absorpsjon

Scholl Pharma Intensiv krem til hard hud er enkel å bruke og absorberes raskt inn i huden. Kremen er spesielt utviklet for å gi en behagelig og avslappende følelse til føttene dine, og kan brukes når som helst på dagen for å gi føttene dine den pleien de fortjener.

 

Egenskaper

Navn: Scholl Pharma Intensiv krem til hard hud 60 ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 923063

Ingredienser

Aqua, Decyl Oleate, Glycerin Steareth-2, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Steareth-21, Salicylic Acid Prunus Persica Kernel Oil, Sodium Hydroxide Tartaric Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Allantoin Xanthan Gum, Parfum.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Pharma Intensiv krem til hard hud 60 ml
kr 104,00 ink. mva.
Skroll til toppen