Scholl Diamond dobbelsidig fotfil 1 stk

kr 84,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk. kr. 84

Få silkemyke føtter på kort tid

Produktinformasjon

Med Scholl Diamond dobbelsidig fotfil kan du enkelt fjerne hard hud og døde hudceller fra føttene dine. Den dobbeltsidige filen har en grov side for å fjerne hard hud og en fin side for å glatte ut føttene. Med denne filen kan du raskt og enkelt få silkemyke føtter uten å måtte besøke en fotpleier.

Skånsomt og effektivt

Scholl Diamond dobbelsidig fotfil er utformet for å være skånsom mot huden mens den samtidig gir effektiv fjerning av hard hud. Filen har et ergonomisk grep som gir deg god kontroll over fjerningen av hard hud.

Praktisk og holdbar

Scholl Diamond dobbelsidig fotfil er praktisk og holdbar. Den kan enkelt rengjøres med vann og såpe, og den er enkel å ta med seg på reiser. Filen er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk og utmerket fjerning av hard hud.

Anbefalt bruk

Bruk den grove siden av filen for å fjerne hard hud. Bruk deretter den finere siden for en myk finish.

Bruk ikke dette produktet dersom du har diabetes eller dårlig blodsirkulasjon. Bruk ikke på ødelagt eller irritert hud. Kun bruk slik instruert – ikke bruk andre plasser på kroppen. Stopp bruken øyeblikkelig dersom huden blir irritert eller smertefull.

Egenskaper

Navn: Scholl Diamond dobbelsidig fotfil 1 stk

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 823563

Ingredienser

Ikke oppgitt.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Diamond dobbelsidig fotfil 1 stk
kr 84,00 ink. mva.
Skroll til toppen