Optima pH 4 Intimvask 200ml

Optima pH 4 Intimvask 200 ml er spesialdesignet for å gi deg en skånsom og effektiv rengjøring av den sensitive intime regionen.

kr 169,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris per ml. kr. 0,85

God og effektiv intimvask

Produktinformasjon

Optima pH 4 Intimvask 200 ml er spesialdesignet for å gi deg en skånsom og effektiv rengjøring av den sensitive intime regionen. Med sin optimale pH-verdi på 4, gir denne intimsåpen deg den perfekte balansen for å opprettholde en sunn og naturlig pH i intimområdet.

Vår intimsåpe er formulert med omsorgsfulle og naturlige ingredienser som tar hensyn til den følsomme huden. Den er fri for harde kjemikalier og parfyme som kan forstyrre den naturlige balansen og forårsake irritasjon eller ubehag.

Optima pH 4 Intimvask 200 ml tilbyr ikke bare en grundig rengjøring, men den gir også fuktighet og beskyttelse for å holde huden myk og smidig. Den bidrar til å forhindre tørrhet og irritasjon, samtidig som den gir en frisk følelse av velvære.

Denne praktiske pumpflasken på 200 ml gjør det enkelt å dosere og bruke intimsåpen. Du trenger bare en liten mengde for å oppnå en mild og skummende rengjøring.

Optima pH 4 Intimvask 200 ml er den ideelle løsningen for kvinner som ønsker å opprettholde en sunn og behagelig intimhygiene. Med sin pH-optimerte formel og skånsomme ingredienser, kan du være trygg på at du tar vare på din mest sensitive del på en trygg og effektiv måte.

Egenskaper

Navn: Optima pH 4 Intimvask 200ml

Leverandør: OPTIMA PRODUKTER AS

Varenummer:

Ingredienser

Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerol, Coconut fatty acid dietanolamide, Cocoamid propylbetain, Sodium chloride, Acetic acid (eddiksyre), Trisodium citrate (sitronsyre), Potassium sorbate (sorbinsyre), Sodium benzoate (benzosyre), Sodium alginate, Lemon Essence Oil, Aroma

Alle ingredienser utenom vaskestoffene er godkjente til bruk i mat!

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Optima pH 4 Intimvask 200ml
kr 169,90 ink. mva.
Skroll til toppen