-29%

Nycoplus Calsium 500 mg 100 tyggetabletter

kr 84,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 1.19

En enkel måte å styrke skjelettet ditt

Produktinformasjon

Nycoplus kalsium tyggetabletter er en enkel måte å styrke skjelettet ditt på. Kalsium er en viktig mineral som bidrar til å bygge og opprettholde sterke bein og tenner. For personer som ikke får nok kalsium gjennom kostholdet, kan Nycoplus kalsium tyggetabletter være en praktisk løsning.

En av fordelene med disse tyggetablettene er at de er enkle å ta og fordøye. For personer som har vanskelig for å svelge piller, kan tyggetabletter være et godt alternativ. I tillegg har tyggetablettene en appelsinsmak som gjør det enkelt og behagelig å få i seg kalsium.

Videre kan Nycoplus kalsium tyggetabletter bidra til å styrke skjelettet. Kalsium er en nødvendig byggestein for beinvev, og ved å ta tyggetabletter jevnlig kan du sørge for at kroppen din har tilstrekkelig mengde av dette viktige mineralet.

Alt i alt er Nycoplus kalsium tyggetabletter en praktisk og enkel måte å sørge for at du får tilstrekkelig mengde av kalsium for å styrke skjelettet ditt og opprettholde god helse.

Egenskaper

Navn: Nycoplus kalsium 500 mg 100 tyggetabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 837872

Ingredienser

Kalsiumkarbonat (mineral), søtstoff (xylitol), aroma (appelsinolje), tabletthjelpestoffer (polyvinylpyrrolidon, magnesiumsalter av fettsyrer), søtstoff (sukralose).

Handlekurv
Nycoplus Calsium 500 mg 100 tyggetabletter
kr 84,00 ink. mva.
Skroll til toppen