LactiPlus Mage melkesyrebakterier 60 stk

kr 159,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 800721 Kategorier , ,

Pris pr. stk.: kr. 2.65

Forbedre fordøyelsen med probiotiske bakterier

Produktinformasjon

Forbedrer fordøyelsen

LactiPlus Mage melkesyrebakterier er en naturlig og effektiv måte å forbedre fordøyelsen din på. Disse probiotiske bakteriene er spesielt utviklet for å støtte tarmhelsen og forbedre absorpsjonen av næringsstoffer fra maten du spiser. De kan også bidra til å lindre symptomer på oppblåsthet og diaré, og styrke immunforsvaret.

Bedre tarmhelse

LactiPlus Mage melkesyrebakterier inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte stammer av probiotiske bakterier som arbeider sammen for å fremme en sunn tarmflora. Dette kan bidra til å forhindre sykdommer og lidelser i tarmen, og styrke immunforsvaret. Å ta disse melkesyrebakteriene regelmessig kan også bidra til å redusere risikoen for å utvikle antibiotikarelaterte diaré og andre fordøyelsesproblemer.

Enkel å ta

LactiPlus Mage melkesyrebakterier kommer i praktiske kapsler som er enkle å ta med seg uansett hvor du går. De er ideelle for folk som er på farten og har en travel livsstil. Bare ta en kapsel daglig med vann eller juice, og la de gode bakteriene arbeide for deg.

Anbefalt bruk

2 kapsler daglig med måltid. Ved ekstra behov kan dosen økes til 4–8 kapsler daglig i ca. 3 uker. LactiPlus kan tas regelmessig. Kapselen kan trekkes fra hverandre og innholdet drysses på kald/lunken mat eller i væske.

Egenskaper

Navn: LactiPlus Mage melkesyrebakterier 60 stk

Leverandør: Validus Engros AS

Varenummer: 800721

Ingredienser

Potetstivelse, kalciumkarbonat, FOS (beta/sukkerrør). Vegetabilisk kapsel: hydroxipropylmetylcellulosa. Levende melkeksyrebakterier: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus helveticus Rosell-52, Lactococcus lactis Rosell-1058, Bifidobacterium longum Rosell- 175, Bifidobacterium longum Rosell-175, Bifidobacterium lactis LAFTI B94, Bifidobacterium bifidum Rosell-71. Vitamin C (L-askorbinsyre). Antiklumpmiddel( magnesiumsalter av fettsyrer), selenberiket gjær(Lalmin Se 2000).

Handlekurv
LactiPlus Mage melkesyrebakterier 60 stk
kr 159,00 ink. mva.
Skroll til toppen