-38%

Cosmica Caring Shower Wash med parfyme 400 ml

Cosmica Caring Shower Wash med parfyme er en luksuriøs dusjgel designet for å gi deg en behagelig dusjopplevelse.

Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319861023121 SKU 975419 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.40

Dusjsåpe med parfyme

Produktinformasjon

Cosmica Caring Shower Wash med parfyme er en luksuriøs dusjgel designet for å gi deg en behagelig dusjopplevelse. Den skånsomme formelen rengjør huden skånsomt og etterlater den ren, myk og delikat parfymert. Den milde parfymeduften bidrar til å forbedre din dusjopplevelse og etterlater huden med en subtil duft som varer.

Fordeler med Cosmica Caring Shower Wash

Skånsom rengjøring: Cosmica Caring Shower Wash med parfyme rengjør huden skånsomt uten å strippe den for naturlig fuktighet. Den gir en ren og frisk følelse uten å tørke ut huden.

Delikat duft: Den milde parfymeduften gir en ekstra touch av luksus til din dusjopplevelse. Duften forblir subtil på huden og gir en følelse av velvære.

Pleiende ingredienser: Den pleiende formelen inneholder ingredienser som bidrar til å holde huden myk og smidig selv etter dusjen.

Fuktighetsgivende: Dusjgelen bidrar til å bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse, slik at huden føles hydrert og komfortabel.

Opplev en ny dimensjon av renhet og velvære med Cosmica Caring Shower Wash med parfyme. Ta vare på huden din mens du nyter den delikate duften under dusjen, og la huden din føles ren, myk og velduftende. Velkommen til en verden av skånsom og velduftende dusjpleie!

Til både kropp og ansikt.

Velegnet til normal til tørr hud samt sensitiv hud. Dermatologisk testet. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: Cosmica Caring Shower Wash med parfyme 400 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 975419

Ingredienser

Aqua, Magnesium Laureth Sulfate, Glycerin, Peg-4 Rapeseedamide, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Shea Butter Glycereth-8 Esters, Sodium Chloride, Polyglyceryl-10 Oleate, Lactic Acid, Glycol Distearate, Laureth-4, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Formic Acid, Parfum.

Handlekurv
Cosmica Caring Shower WashCosmica Caring Shower Wash med parfyme 400 ml
Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.
Skroll til toppen