-30%

Cosmica Body Lotion Rich parfymert 400 ml

Cosmica Body Lotion Rich parfymert er en rik og fuktighetsgivende kroppslotion designet for å gi intensiv pleie til tørr hud.

Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 139,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866008666 SKU 997459 Kategorier , , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.50

Produktinformasjon

Cosmica Body Lotion Rich parfymert er en rik og fuktighetsgivende kroppslotion designet for å gi intensiv pleie til tørr hud. Den nærende formuleringen trekker raskt inn i huden og gir langvarig fuktighet samtidig som den etterlater huden myk, smidig og velduftende. Den behagelige parfymeduften gir en ekstra touch av velvære og friskhet.

Fordeler med Cosmica Body Lotion Rich 

  • Intensiv fuktighet: Cosmica Body Lotion Rich parfymert gir intensiv fuktighet til tørr hud, slik at den føles myk og komfortabel gjennom hele dagen.
  • Rik formulering: Den rike konsistensen gir en luksuriøs følelse på huden, og arbeider for å bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Behagelig duft: Den parfymerte duften gir en herlig aroma som varer lenge, og gir en oppfriskende følelse etter påføring.
  • Stor flaske: Den store flasken på 400 ml gir deg rikelig med produkt som varer lenge, slik at du kan nyte den intensivt fuktighetsgivende opplevelsen gang etter gang.

Opplev den intense fuktighetspleien med en herlig duft med Cosmica Body Lotion Rich parfymert. Gi din tørre hud den næringen og pleien den trenger, og nyt den myke og velduftende opplevelsen etter hver påføring. Velkommen til en verden av effektiv og velpleid kroppshud med en ekstra touch av friskhet!

Dermalogisk testet. Mildt parfymert. Velegnet for tørr hud.

Egenskaper

Navn: Cosmica Body Lotion Rich parfymert 400 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 997459

Ingredienser

aqua, ethylhexyl stearate, glycerin, propanediol, diglycerin, triisostearin, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, myristyl myristate, glyceryl stearate, butyrospermum parkii butter, urea, cetearyl alcohol, dimethicone, tocopheryl acetate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, xanthan gum, polyglycerin-3, citric acid, sodium citrate, methylparaben, ethylparaben, parfum

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Cosmica Body Lotion RichCosmica Body Lotion Rich parfymert 400 ml
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 139,00. ink. mva.
Skroll til toppen