-8%

Clear Start Soothing Hydrating Lotion 60 ml

Clear Start Soothing Hydrating Lotion er en lett fuktighetskrem som bidrar til å hydrere huden din og forbedre hudens tekstur.

Opprinnelig pris var: kr 244,00.Nåværende pris er: kr 224,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 4.10

Få myk og glatt hud med Clear Start Soothing Hydrating Lotion

Produktinformasjon

Få myk og glatt hud med Clear Start Soothing Hydrating Lotion

Clear Start Soothing Hydrating Lotion er en lett fuktighetskrem som bidrar til å hydrere huden din og forbedre hudens tekstur. Denne lotionen er spesielt utviklet for å lindre og roe ned irritert og betent hud, samtidig som den tilfører fuktighet til huden.

Lindrer irritert og betent hud for en jevnere hudtone

Kremen inneholder beroligende ingredienser som bidrar til å lindre irritert og betent hud. Den kan bidra til å forbedre hudtonen din og gi deg en jevnere hudoverflate. Denne lotionen er også lett og ikke-fetende, så den er perfekt for bruk under sminke eller alene.

Gi huden din den daglige fuktigheten den trenger med Clear Start Soothing Hydrating Lotion

For å holde huden din sunn og strålende, er det viktig å gi den den fuktigheten den trenger. Clear Start Soothing Hydrating Lotion er ideell for daglig bruk og kan bidra til å forbedre hudens fuktighetsnivå og tekstur. Med denne lotionen vil huden din føles myk og glatt, samtidig som den ser sunn og frisk ut.

Egenskaper

Navn: Clear Start Soothing Hydrating Lotion 60 ml

Leverandør:

Varenummer: 912030

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, Squalane, C14-22 Alcohols, Butylene Glycol, Naringenin, Saccharide Isomerate, Sodium Hyaluronate, Panthenyl Triacetate, Salicylic Acid, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Triethyl Citrate, Maltodextrin, Glyceryl Caprylate, C12-20 Alkyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Citrate, Citric Acid, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Methylpropanediol.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Clear Start Soothing Hydrating LotionClear Start Soothing Hydrating Lotion 60 ml
Opprinnelig pris var: kr 244,00.Nåværende pris er: kr 224,00. ink. mva.
Skroll til toppen