-19%

Avène Hydrance Light Cream normal/kombinert hud 40 ml

Hvis du leter etter en fuktighetskrem som passer for normal til kombinert hud, er Avène Hydrance Light Cream det perfekte valget for deg.

Opprinnelig pris var: kr 214,00.Nåværende pris er: kr 174,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282770208962 SKU 903528 Kategorier , , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 5.35

Fuktighetskrem for normal/kombinert hud

Produktinformasjon

Hvis du leter etter en fuktighetskrem som passer for normal til kombinert hud, er Avène Hydrance Light Cream det perfekte valget for deg. Denne 40 ml kremen vil gi huden din en dyp og langvarig fuktighet, samtidig som den gir næring til huden din. Her er noen av fordelene du vil oppleve ved bruk av denne kremen:

Langvarig fuktighet og beskyttelse med Avène Hydrance Light Cream

Avène Hydrance Light Cream er formulert med patentert Cohederm-teknologi, som bidrar til å opprettholde fuktighetsbalansen i huden din. Den har også SPF 20 beskyttelse mot solen, som beskytter huden din mot skader fra solen.

Beroligende egenskaper for sensitiv hud

Denne kremen inneholder Avène termisk kildevann, som har beroligende egenskaper for å redusere irritasjon og rødhet i huden. Den er også fri for parabener, slik at den er trygg å bruke selv for de med sensitiv hud.

Lett og raskt absorbert

Avène Hydrance Light Cream er en lett krem som raskt absorberes av huden din uten å etterlate en fet følelse. Den kan brukes som en base for makeup, og etterlater huden din myk og glatt hele dagen.

Egenskaper

Navn: Avène Hydrance Light Cream normal/kombinert hud 40 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 903528

Ingredienser

AVENE AQUA; CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE; CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL; CYCLOMETHICONE; SUCROSE STEARATE; GLYCERIN; BUTYLENE GLYCOL; SUCROSE DISTEARATE; POLYMETHYL METHACRYLATE; BENZOIC ACID; BETA-CAROTENE; BHT; CARBOMER; CHLORPHENESIN; DISODIUM EDTA; FRAGRANCE (PARFUM); GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT; HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES; LECITHIN; PEG-32; PHENOXYETHANOL; POLOXAMER 188; SODIUM CHONDROITIN SULFATE; SODIUM HYDROXIDE

Handlekurv
Avène Hydrance Light CreamAvène Hydrance Light Cream normal/kombinert hud 40 ml
Opprinnelig pris var: kr 214,00.Nåværende pris er: kr 174,00. ink. mva.
Skroll til toppen