-42%

Avène Cold Cream Lip Balm 4 ml

Avène Cold Cream Lip Balm er en fuktighetsgivende og beskyttende leppepomade som er ideell for å gi leppene dine den næringen de trenger for å se sunne og velpleide ut.

Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282770142112 SKU 871859 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 17.25

Beskytt leppene dine mot elementene med denne leppepomaden

Produktinformasjon

Avène Cold Cream Lip Balm er en fuktighetsgivende og beskyttende leppepomade som er ideell for å gi leppene dine den næringen de trenger for å se sunne og velpleide ut. Med en mild og naturlig formel som er beriket med sheasmør, vitamin E og Avènes termalkildevann, vil denne leppepomaden hjelpe deg med å få tilbake den mykheten og glattheten som leppene dine fortjener.

Fuktighet og næring:

Denne leppepomaden er spesielt utviklet for å gi leppene dine fuktighet og næring. Den inneholder sheasmør som gir næring til leppene, og vitamin E som hjelper med å reparere og beskytte leppene dine mot skader fra miljøet. Formuleringen er også beriket med Avènes termalkildevann, som gir ekstra fuktighet og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Beskyttelse mot elementene med Avène Cold Cream Lip Balm 4 ml

Avène Cold Cream Lip Balm er ideell for bruk i alle slags værforhold. Den danner en beskyttende barriere mot elementene, som kulde og vind, som kan tørke ut leppene og gjøre dem såre. Ved å bruke denne leppepomaden vil leppene dine føles myke og beskyttede, uansett hva slags værforhold du befinner deg i.

Naturlige ingredienser for sunnhet og velvære:

Denne leppepomaden inneholder kun naturlige ingredienser som er spesielt utvalgt for å gi deg sunne og velpleide lepper. Sheasmør og vitamin E gir næring til leppene dine, mens Avènes termalkildevann bidrar til å gjenopprette hudens naturlige beskyttelsesbarriere. I tillegg er denne leppepomaden fri for parabener og mineraloljer, noe som gjør den til et trygt og naturlig valg for leppene dine.

Egenskaper

Navn: Avène Cold Cream Lip Balm 4 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 871859

Ingredienser

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis Seed Oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Beeswax (Cera Alba), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (Carthamus Tinctorius Seed Oil), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Copernicia Cerifera Cera), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Bisabolol, Cetyl Alcohol, Fragrance (Parfum).

Handlekurv
Avène Cold Cream Lip BalmAvène Cold Cream Lip Balm 4 ml
Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.
Skroll til toppen