-34%

Vichy Termalsk Kildevannspray 50 ml

Vichy Termalsk Kildevannspray er en forfriskende og fuktighetsgivende spray som gir huden din den ekstra omsorgen den fortjener.

Opprinnelig pris var: kr 59,00.Nåværende pris er: kr 39,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3337871308629 SKU 903307 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1.18

Fuktighetsgivende kildevann i flaske

Produktinformasjon

Vichy Termalsk Kildevannspray er en forfriskende og fuktighetsgivende spray som gir huden din den ekstra omsorgen den fortjener. Hentet fra de naturlige kildene i Vichy-regionen i Frankrike, er dette kildevannet rikt på mineraler som virker beroligende og pleiende på huden. Den fine tåken av kildevann forfrisker umiddelbart, gir lindring og gjenoppretter hudens naturlige balanse.

Fordeler Vichy Termalsk Kildevannspray 

  • Fuktighetsgivende: Vichy Termalsk Kildevannspray er en enkel og effektiv måte å gi huden din fuktighet på. Den gir umiddelbar lindring til tørr hud, og bidrar til å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse gjennom dagen.
  • Beroligende effekt: Den naturlige mineralrikdommen i kildevannet virker beroligende på irritert hud. Enten det er etter soling, barbering eller bare som en del av daglig hudpleie, vil denne sprayen gi deg den fornyende følelsen du lengter etter.
  • Forfriskende opplevelse: Nyt øyeblikket av forfriskning med hver spray. Vichy Termalsk Kildevannspray gir en mild, oppkvikkende tåke som gir deg en øyeblikkelig følelse av velvære og energi.
  • Allsidig bruk: Denne kildevannssprayen er ideell for alle hudtyper og kan brukes når som helst, hvor som helst. Bruk den som en del av din daglige hudpleierutine, til å fikse sminken din eller bare for å gi huden en rask oppkvikker i løpet av dagen.

Opplev den naturlige kraften til Vichy Termalsk Kildevannspray og gi huden din den ekstra omsorgen den trenger. Med dens beroligende og fuktighetsgivende egenskaper vil denne sprayen bli din nye beste venn for å opprettholde en frisk og strålende hud. Ta vare på deg selv og unn deg øyeblikk av friskhet med denne kildevannsprayen fra Vichy!

Egenskaper

Navn: Vichy Termalsk Kildevannspray 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 903307

Ingredienser

Handlekurv
Vichy Termalsk KildevannsprayVichy Termalsk Kildevannspray 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 59,00.Nåværende pris er: kr 39,00. ink. mva.
Skroll til toppen