Vichy homme 48h deo shirt prot 50 ml

Vichy Homme 48h Deo Shirt Protection er en antiperspirant for menn som gir beskyttelse mot svette og lukt i opptil 48 timer

kr 174,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2,70

Deodorant for menn

Produktinformasjon

Vichy Homme 48h Deo Shirt Protection er en antiperspirant for menn som gir beskyttelse mot svette og lukt i opptil 48 timer. Den er formulert med Vichy’s mineralrikt Thermal Water og har en frisk duft. Den er også dermatologisk testet og passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud. Den kan brukes på både tørr og fuktig hud og etterlater ikke flekker på klærne. Deodoranten er gjennomsiktig og enkel å påføre.

Vichy er et av de største dermokosmetiske merkene på apotek i Europa. Siden 1931 har Vichy produsert hudpleieprodukter basert på unikt, termalsk kildevann fra Vichy i Frankrike. Kildevannet er kjent for sine dermatologiske egenskaper på huden, det virker beroligende på sensitiv hud og styrker hudens naturlige forsvar. Alle Vichys produkter er testet under dermatologisk kontroll.

Egenskaper

Navn: Vichy homme 48h deo shirt prot 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 979412

Ingredienser

Aqua/Water, Aluminum Chlorohydrate, Ppg-26-Buteth-26, Steareth-100/Peg-136/Hdi Copolymer, Parfum/Fragrance, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Vichy homme 48h deo shirt prot 50 mlVichy homme 48h deo shirt prot 50 ml
kr 174,00 ink. mva.
Skroll til toppen