Vichy homme 48h deo anti-trace 50 ml

Vichy Homme 48H Deo Anti-Trace 50 ml er en effektiv deodorant som er spesielt utviklet for menn.

kr 124,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2,48

Deodorant for menn

Produktinformasjon

Effektiv deodorant for menn med langvarig beskyttelse

Vichy Homme 48H Deo Anti-Trace 50 ml er en effektiv deodorant som er spesielt utviklet for menn. Denne deodoranten gir en langvarig beskyttelse på opptil 48 timer, og holder deg frisk og tørr gjennom hele dagen. Deodoranten har en mild duft som ikke er overveldende, og gir deg en behagelig og selvsikker følelse.

Anti-hvite merker teknologi for minimal synlighet av deodorantflekker

Vichy Homme 48H Deo Anti-Trace 50 ml har en innovativ anti-hvite merker teknologi som reduserer synligheten av deodorantflekker på klærne dine. Denne teknologien sikrer at du kan bruke deodoranten uten å bekymre deg for at den skal etterlate seg synlige flekker på klærne. Resultatet er en trygg og bekymringsløs bruk av deodorant, selv på de mest hektiske dagene.

Praktisk og reisevennlig størrelse for bruk når som helst, hvor som helst

Vichy Homme 48H Deo Anti-Trace 50 ml kommer i en praktisk og reisevennlig størrelse som gjør det enkelt å ta med seg deodoranten når som helst, hvor som helst. Denne størrelsen passer perfekt i toalettmappen eller vesken, og gjør at du alltid kan være klar for å bekjempe lukt og svette. Denne størrelsen gjør også at deodoranten er praktisk å bruke på reiser eller til bruk på jobb eller trening.

Inneholder ikke parabener, alkohol eller parfyme.

Egenskaper

Navn: Vichy homme 48h deo anti-trace 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 902860

Ingredienser

AQUA / WATER ALUMINUM CHLOROHYDRATE ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE PPG-15 STEARYL ETHER CETEARYL ALCOHOL CETEARETH-33 C12-13 ALKYL LACTATE

Handlekurv
Vichy homme 48h deo anti-trace 50 ml
kr 124,00 ink. mva.
Skroll til toppen