Scholl Velvet Extra Coarse Refill 2stk

Sørg for at føttene dine er myke og glatte hele året med Scholl Velvet Extra Coarse fotfil. Denne elektriske fotfilen er spesielt utviklet for å fjerne hard hud og døde hudceller fra føttene dine på en skånsom og effektiv måte.

kr 149,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris per stk. kr. 74,90

Gå fra hard hud til silkemyke føtter med Scholl Velvet Extra Coarse

Produktinformasjon 

Refill til Scholl Velvet Smooth elektronisk fotfil

Fotfilen kan brukes til ca. 12 behandlinger før rullehodet bør byttes ut. Filen kan brukes både av kvinner og menn som ønsker effektiv og god fotpleie.

Få silkemyke føtter på kort tid

Med Scholl Velvet Extra Coarse fotfil kan du enkelt og raskt fjerne hard hud fra føttene dine. Den ekstra grove overflaten fjerner effektivt hard hud og døde hudceller, slik at føttene dine blir myke og glatte igjen.

Skånsom og trygg på føttene dine

Scholl Velvet Extra Coarse fotfil er utviklet med fokus på sikkerhet og komfort for føttene dine. Den har en spesiell safety-stop funksjon som stopper filen hvis du bruker for mye press på huden.

Praktisk og brukervennlig design

Scholl Velvet Extra Coarse fotfil er laget med en praktisk og ergonomisk design som gjør det enkelt å bruke den på føttene dine. Den har en oppladbar batteripakke som gjør at du kan bruke den over lengre tid, og den er enkel å rengjøre etter bruk.

Anbefalt bruk

Bytt når rullehode begynner å bli slitt. Trykk på siden av fotfilen for å løsne filhodet, dra det ut. Erstatt med nytt filhode ved å sette dette i sporet i toppen av filen, dytt inn enden på refillen og press ned i posisjon.

Fotfilen må kun brukes på hard hud på føttene. Bruk ikke apparatet andre steder på kroppen enn på føttene. Må ikke brukes i mer enn 3-4 sekunder om gangen. Bruk ikke produktet dersom ubehag eller irritasjon oppstår.

Produktet er ikke egnet for personer med diabetes eller dårlig blodsirkulasjon.

Egenskaper

Navn: Scholl Velvet Extra Coarse Refill 2stk

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 878213

Ingredienser

Ikke oppgitt.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Velvet Extra Coarse Refill 2stk
kr 149,00 ink. mva.
Skroll til toppen