Scholl Professional Krem Sprukne Hæler 60ml

kr 101,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr. 1,68

Få myke og glatte føtter med Scholl Professional Krem Sprukne Hæler

Produktinformasjon

Scholl Professional Krem Sprukne Hæler er en innovativ krem ​​som er designet for å gjenopprette og pleie sprukne hæler. Denne kremen inneholder avanserte ingredienser som vil fukte og mykgjøre huden på føttene dine, og bidra til å helbrede sprukne hæler. Scholl Professional Krem Sprukne Hæler vil bidra til å gjenopprette føttene dine til sin naturlige mykhet og glatthet.

Fuktighetsgivende ingredienser

Scholl Professional Krem Sprukne Hæler inneholder fuktighetsgivende ingredienser som vil bidra til å mykgjøre og fukte huden på føttene dine. Denne kremen er spesielt utviklet for å gi dyp fuktighet til huden og bidra til å hindre ytterligere tørrhet og sprekker. Scholl Professional Krem Sprukne Hæler vil bidra til å holde huden på føttene dine myk og glatt, og hindre at de blir sprukne og smertefulle.

Helbredende egenskaper

Scholl Professional Krem Sprukne Hæler inneholder ingredienser som vil bidra til å helbrede og reparere sprukne hæler. Denne kremen vil hjelpe til med å gjenopprette huden på føttene dine til sin naturlige tilstand, og forhindre at sprukne hæler blir verre. Scholl Professional Krem Sprukne Hæler er spesielt utviklet for å reparere og helbrede sprukne hæler på en effektiv måte, slik at føttene dine kan se og føles sunne og glatte igjen.

Enkel å bruke

Scholl Professional Krem Sprukne Hæler er enkel å bruke og kan påføres på føttene dine når som helst på dagen. Alt du trenger å gjøre er å påføre en liten mengde krem på de sprukne områdene på føttene dine og massere det forsiktig inn. Du trenger ikke å bekymre deg for smerte eller ubehag under behandlingen. Scholl Professional Krem Sprukne Hæler er enkel, rask og smertefri.

 

Egenskaper

Navn: Scholl Professional Krem Sprukne Hæler 60ml

Leverandør: Bonaventura Sales AS

Varenummer: 816938

Ingredienser

Aqua, urea, dimethicone, decyl oleate, petrolatum, lanolin, dicocoyl pentaerythrityl distearyl citrate, cera microcristallina, glyceryl oleate, paraffin, keratin, hydrolyzed keratin, panthenol, aluminium stearate, propylene glycol, phenoxyethanol, carbomer, chlorphenesin, bisabolol, tocopheryl acetate, sorbitol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, bha, citric.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Professional Krem Sprukne Hæler 60ml
kr 101,00 ink. mva.
Skroll til toppen