Scholl Fuktighetskrem til tørr hud 75 ml

kr 87,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris per ml. kr. 1,16

Fuktighet og næring for tørre føtter med Scholl Fuktighetskrem

Scholl Fuktighetskrem til tørr hud er den perfekte løsningen for deg som sliter med tørr, sprukken og flassende hud på føttene dine. Med sin unike sammensetning av fuktighetsgivende og nærende ingredienser, vil denne kremen bidra til å gjenopprette fuktighetsbalansen og gi føttene dine en myk og glatt overflate.

Produktinformasjon

Gjenoppretter fuktighetsbalansen

Scholl Fuktighetskrem til tørr hud er spesielt formulert for å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden på føttene dine. Kremen inneholder fuktighetsgivende ingredienser som glyserin og urea, som bidrar til å holde på fuktigheten i huden og forhindre at den blir tørr og sprukken. Resultatet er myke og glatte føtter som ser sunne og velpleide ut.

Nærende ingredienser for sunne føtter

Scholl Fuktighetskrem til tørr hud inneholder også nærende ingredienser som avokadoolje og sheasmør, som gir ekstra pleie og næring til huden på føttene dine. Disse ingrediensene bidrar til å reparere og beskytte huden, samtidig som de gir en behagelig og avslappende duft.

Rask absorpsjon og enkel bruk

Scholl Fuktighetskrem til tørr hud er enkel og praktisk å bruke. Kremen absorberes raskt og enkelt inn i huden, og etterlater ingen klissete eller fet følelse. Den har også en praktisk størrelse som gjør den enkel å ta med seg på farten, slik at du alltid kan ha myke og velpleide føtter uansett hvor du befinner deg.

 

Egenskaper

Navn: Scholl Fuktighetskrem til tørr hud 75 ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 912906

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Urea, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Sucrose Distearate, Stearic Acid, Sodium PCA, Diglycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sucrose Stearate, Cyclomethicone, Polysorbate 60, Hydrolyzed Wheat Protein, Sorbitol, Lysine, PCA, Allantoin, Lactic Acid, Xanthan Gum, Methylparaben, Parfum, Disodium EDTA, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Fuktighetskrem til tørr hud 75 ml
kr 87,00 ink. mva.
Skroll til toppen