-27%

REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel 15 ml

REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel er en øyegel formulert for å gi intensiv pleie til den delikate huden rundt øynene.

kr 264,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060389248283 SKU 910847 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 24.27

Aktiv øyegele

Produktinformasjon

REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel er en øyegel formulert for å gi intensiv pleie til den delikate huden rundt øynene.

REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel

  • Øyegel: Dette produktet er en øyegel som er spesielt utviklet for å adressere hudpleiebehovene rundt øynene. Den har en lett og kjølende tekstur som er ideell for den sensitive huden i dette området.
  • Fuktighetsgivende: Vita Mineral Active 7 Eye Gel inneholder fuktighetsgivende ingredienser som kan bidra til å hydrere og mykgjøre huden rundt øynene.
  • Reduserer hevelser og mørke ringer: Gelen kan også ha ingredienser som hjelper til med å redusere hevelser og mørke ringer rundt øynene, noe som er vanlige bekymringer for mange.
  • Bruksanvisning: Påfør forsiktig en liten mengde av gelen rundt øynene ved hjelp av fingertuppene. Du kan bruke den morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine.

REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel er egnet for de som ønsker å gi spesiell oppmerksomhet til huden rundt øynene. Den lette og kjølende teksturen gjør den komfortabel å bruke, og den kan bidra til å forbedre hudens fuktighetsbalanse og redusere tegn på tretthet. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer rundt øyeområdet, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel 15 ml

Leverandør:

Varenummer: 910847

Ingredienser

Aqua (Water), Glycerin, Algae Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Panax Ginseng Root Extract, Faex (Yeast) Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Rumex Occidentalis Extract, Phenoxyethanol, Gynostemma Pentaphyllum Leaf Extract, Rosa Damascena Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citronellol, Geraniol

Handlekurv
REN Vita Mineral Active 7 Eye GelREN Vita Mineral Active 7 Eye Gel 15 ml
kr 264,00 ink. mva.
Skroll til toppen