REN V-Cense Revitalising Night Cream 50 ml

REN V-Cense Revitalising Night Cream inneholder en kraftfull blanding av bioaktive ingredienser som samarbeider for å forbedre hudens utseende og følelse.

kr 439,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060389248016 SKU 975008 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 8.78

Produktinformasjon

Intensiv Nattpleie for Ungdommelig Hud

Oppdag kraften i REN V-Cense Revitalising Night Cream, en anti-aldrings nattkrem som jobber mens du sover for å gjenoppbygge, stimulere og gi intens pleie og fuktighet til huden. Denne kremen er utviklet for hud som viser de første tegnene på aldring, og gir energi og vitalitet over natten.

  • Reduserer fine linjer
  • Jevner ut hudtonen
  • Intensiv fuktighet
  • Stimulerer elastin- og kollagenproduksjon
  • Beskyttelse mot frie radikaler

REN V-Cense Revitalising Night Cream inneholder en kraftfull blanding av bioaktive ingredienser som samarbeider for å forbedre hudens utseende og følelse. Den er spesielt formulert for å stimulere produksjonen av elastin og kollagen, noe som bidrar til å glatte ut fine linjer og jevne ut hudtonen. Resultatet er en mykere, fastere og mer ungdommelig hud.

Kremen er beriket med antioksidanter som beskytter huden mot skader fra frie radikaler og miljøforurensning, noe som hjelper til å forebygge aldringstegn. Vitamin C er en nøkkelingrediens som lysner huden og gir beskyttelse mot skader fra frie radikaler. Denne kraftige antioksidanten bidrar til å bevare hudens klarhet og glød.

Frankincenseolje, kjent for sine beroligende egenskaper, hjelper med å roe ned huden og skape en følelse av avslapning for kropp og sjel. Samtidig bidrar hvetekim til å øke hudens fasthet og gi den et mer ungdommelig utseende.

Bruk

Påfør REN V-Cense Revitalising Night Cream på renset hud om kvelden. Masser forsiktig inn i ansikt og hals til kremen er fullstendig absorbert. Bruk den hver kveld for å oppnå best mulig resultat.

Viktig Informasjon

Denne nattkremen er vegansk og fri for nøtter, noe som gjør den egnet for de med allergier og spesifikke kostholdspreferanser. Den er også skånsom nok for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. For å bevare produktets kvalitet, oppbevar det på et kjølig, tørt sted.

Gi huden din den nattlige pleien den fortjener med REN V-Cense Revitalising Night Cream. Våkne opp til en hud som føles mykere, fastere og mer strålende hver dag. Opplev hvordan nattkremen jobber over natten for å revitalisere huden, redusere fine linjer og gi intens fuktighet for en mer ungdommelig og frisk hud.

Egenskaper

Navn: REN V-Cense Revitalising Night Cream 50 ml

Leverandør:

Varenummer: 975008

Ingredienser

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Camellia Oleifera Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Glycerin, Myristyl Myristate, Lauryl Laurate, Triheptanoin, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Cetearyl Glucoside, Oryzanol, Myristyl Laurate, Ethylhexylglycerin, Boswellia Carterii Oil, Carbomer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Boswellia Serrata Extract, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Glucose, Parfum* (Fragrance), Beta Carotene, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Linalool * 100% Natural Fragrance

Handlekurv
REN V-Cense Revitalising Night Cream 50 mlREN V-Cense Revitalising Night Cream 50 ml
kr 439,00 ink. mva.
Skroll til toppen