-33%

Nycoplus Magnesium + calcium tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 169,00.Nåværende pris er: kr 114,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 1.69

Kosttilskudd for sunne ben og muskler

Produktinformasjon

Nycoplus Magnesium Calcium er et kosttilskudd som inneholder både magnesium og kalsium. Dette kosttilskuddet er spesielt utviklet for å støtte sunne ben og muskler.

En av fordelene med Nycoplus Magnesium Calcium er at det støtter benhelsen vår. Kalsium er en viktig byggestein for benene våre, og magnesium hjelper kalsiumet å bli absorbert av kroppen vår og lagret i beinvevet. Dette gjør kosttilskuddet spesielt nyttig for personer som har et høyt aktivitetsnivå eller som ønsker å opprettholde sunne ben.

Videre kan Nycoplus Magnesium Calcium også støtte muskelfunksjonen vår. Magnesium hjelper musklene å slappe av, mens kalsium hjelper musklene å trekke seg sammen. Dette kan være spesielt nyttig for personer som opplever muskelspasmer eller har et høyt aktivitetsnivå.

Til slutt, Nycoplus Magnesium Calcium kan også støtte nervesystemet vårt. Begge mineralene spiller en viktig rolle i overføringen av nerveimpulser i kroppen vår. Dette kan være spesielt nyttig for personer som opplever nervøsitet eller stress.

Alt i alt er Nycoplus Magnesium Calcium et kosttilskudd som støtter sunne ben og muskler, samt nervesystemet vårt. Kosttilskuddet er spesielt nyttig for personer med et høyt aktivitetsnivå eller som ønsker å opprettholde sunne ben og muskler.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Magnesium calcium tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 871191

Ingredienser

Tabletthjelpestoff (cellulose), maltodekstrin, tabletthjelpestoffer (hydroksypropylmetylcellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, silisiumdioksid, talkum), tabletthjelpestoffer (magnesiumsalter av fettsyrer, fettsyrer). Mineraler: kalsiumkarbonat, magnesiumoksid, mangansulfat, kobbersulfat. Vitamin: L-askorbinsyre.

Handlekurv
Nycoplus Magnesium + calcium tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 169,00.Nåværende pris er: kr 114,00. ink. mva.
Skroll til toppen