-25%

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 100ml

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage Tørrolje er en allsidig og luksuriøs tørr olje som gir en rekke fordeler for både hud og hår.

kr 299,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 854761 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 3.99

Produktinformasjon

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage Tørrolje er en allsidig og luksuriøs tørr olje som gir en rekke fordeler for både hud og hår.

Fordeler med NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje

  • Allsidig tørrolje: Huile Prodigieuse er kjent for sin allsidighet. Den kan brukes på ansikt, kropp og hår, noe som gjør den til et praktisk skjønnhetsprodukt.
  • Nærende og mykgjørende: Oljen er beriket med naturlige ingredienser som gir intens næring til huden. Den etterlater huden myk, smidig og hydrert.
  • Beskyttende: Produktet inneholder antioksidanter som hjelper med å beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger og tidlig aldring.
  • Hårolje: Huile Prodigieuse fungerer også som en hårolje som gir glans, mykhet og kontroll til håret. Den kan bidra til å temme frizz og gjøre håret mer håndterbart.
  • Delikat duft: Oljen har en behagelig og delikat duft som gir en følelse av velvære.
  • Bruksanvisning: Påfør oljen på ren og tørr hud, ansikt eller kropp, og masser forsiktig. For håret, påfør noen dråper i håndflatene og arbeid gjennom håret.

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage Tørrolje er ideell for de som ønsker et allsidig skjønnhetsprodukt som gir næring og beskyttelse til både hud og hår. Den luksuriøse følelsen og den behagelige duften gjør den til en favoritt blant mange. Som med alle hudpleieprodukter, bør du gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet for å sikre at det passer for din hudtype.

Egenskaper

Navn: NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 100ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 854761

Ingredienser

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL*, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL*, TOCOPHEROL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE*, ASCORBIC ACID*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT*, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL [N2212/A]

Handlekurv
NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 100mlNUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 100ml
kr 299,00 ink. mva.
Skroll til toppen