Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster til tå 6 stk

kr 79,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Beskytt tærne dine med Norgesplaster gnagsårplaster

til tå

Produktinformasjon

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster til tå 6 stk er det perfekte produktet for å beskytte såre tær mot ytterligere gnagsår og friksjon. Disse plasterne gir en myk og støtdempende beskyttelse som hjelper huden å gro og lindre smerte.

Gnagsår er en vanlig lidelse blant aktive mennesker, spesielt de som driver med idrett eller bruker tettsittende sko. Disse smertefulle sårene kan gjøre det vanskelig å fortsette med aktiviteter og kan føre til langvarige skader hvis de ikke behandles ordentlig.

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster til tå 6 stk er laget av et pustende og vannavstøtende materiale som holder såret tørt og rent. Plasteret har en spesiell form som er utviklet for å passe perfekt på tærne, og gir god beskyttelse mot ytterligere friksjon.

Plasteret har også en myk polstring som gir ekstra støtdemping og beskyttelse mot støt og slag. Dette kan være spesielt viktig for idrettsutøvere som utsetter tærne for ekstra belastning og risiko for skader.

Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster til tå 6 stk er enkel å bruke. Rengjør først det berørte området og tørk godt. Deretter påføres plasteret på tåen og trykkes forsiktig på plass. Plasteret kan enkelt fjernes når det ikke lenger trengs.

Med Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster til tå 6 stk kan du fortsette med dine favorittaktiviteter uten å måtte bekymre deg for smertefulle gnagsår. Dette produktet gir den nødvendige beskyttelsen og støtdempingen som trengs for å fremme helbredelse og lindre smerte.

Egenskaper

Navn: Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster til tå 6 stk

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 862662

Ingredienser

Polyuretanfolie, hydrogelpute.

Handlekurv
Norgesplaster beskyttende gnagsårplaster til tå 6 stk
kr 79,00 ink. mva.
Skroll til toppen