Libresse Invisible Normal Clip 14 stk

Libresse Invisible Normal Clip bindene, en pålitelig og diskret løsning for kvinners menstruasjonshygiene.

kr 49,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7310790088212 SKU 818237 Kategorier , , , ,

Pris pr. stk.: kr. 3.50

Diskret bind

Produktinformasjon

Libresse Invisible Normal Clip bindene, en pålitelig og diskret løsning for kvinners menstruasjonshygiene. Disse bindene, tilgjengelig i pakken med 14 stykker, er designet for å gi deg komfortabel og pålitelig beskyttelse i hverdagen.

Libresse Invisible Normal Clip bindene er utformet med tanke på aktivitet og bevegelse. De har et tynt og fleksibelt design som gjør dem diskrete og komfortable å bruke. Med et spesielt klebestripsystem kan bindene enkelt festes til undertøyet og sikrer at de holder seg på plass, selv under fysisk aktivitet.

Disse bindene har en unik kjerne med SecureFit-teknologi som gir optimal absorpsjon og lekkasjebeskyttelse. Kjernen raskt absorberer væsken og holder den inne, slik at du kan føle deg tørr og trygg hele dagen. Den har også en Freshlock-teknologi som bidrar til å redusere lukt og gi en følelse av friskhet.

Libresse Invisible Normal Clip bindene er egnet for normal til kraftig menstruasjon. De er dermatologisk testet og allergivennlige, noe som gjør dem skånsomme mot sensitiv hud. De er også individuelt innpakket, slik at de er praktiske å ta med seg på farten.

For å bruke Libresse Invisible Normal Clip bindene, fjern beskyttelsespapiret på klebestripsen og fest bindet på innsiden av undertøyet. Bytt bind regelmessig for optimal beskyttelse og hygiene.

Bestill Libresse Invisible Normal Clip bindene i dag og opplev diskret og pålitelig beskyttelse for din aktive livsstil. Ta vare på din menstruasjonshygiene med disse komfortable og pålitelige bindene fra vårt nettapotek. Føl deg trygg og beskyttet gjennom dagen!

Egenskaper

Navn: Libresse Invisible Normal Clip 14 stk

Leverandør: Essity Norway AS

Varenummer: 818237

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

Handlekurv
Libresse Invisible NormalLibresse Invisible Normal Clip 14 stk
kr 49,00 ink. mva.
Skroll til toppen