Jordan Clinic Interbrush tannbørste 1stk

kr 29,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Mellombørste for tenner

Produktinformasjon

Jordan Clinic Interbrush tannbørste er en unik type tannbørste designet for å effektivt rengjøre mellom tennene og redusere plakk og tannkjøttbetennelse. Interbrush har en avrundet form som passer perfekt mellom tennene og gir en god tilgang til å fjerne plakk og bakterier der vanlig tannbørsting ikke når.

Tannbørstehodet er utstyrt med flere forskjellige størrelser av børstehår, slik at du kan tilpasse tannbørsten til din munn og interdentale områder. Tannbørsten har også et ergonomisk håndtak som gjør det enkelt å holde og manøvrere tannbørsten for å få best mulig resultat.

Interbrush er et komplement til din vanlige tannpuss og tannbørsting. Det anbefalt å bruke den minst 1 gang per dag for å oppnå best resultat, og bytte tannbørste hode etter 3 måneder for å sikre optimal hygiene.

Interbrush er beregnet for voksne og ungdom over 12 år. Rådfør deg med tannlegen din dersom du har spesielle behov eller tann- eller kjeverelaterte sykdommer, for å se om dette produktet er riktig for deg.

Egenskaper

Navn: Jordan Clinic Interbrush tannbørste 1stk

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 834341

Ingredienser

Ikke oppgitt.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Jordan Clinic Interbrush tannbørste 1stk
kr 29,00 ink. mva.
Skroll til toppen