Jordan Clinic Gum Protector tannbørste soft 1stk

kr 59,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Tannbørste

Produktinformasjon

Jordan Tannbørste Gum Protect Soft er en tannbørste designet for å beskytte tannkjøttet og hjelpe til å redusere tannkjøttbetennelse. Tannbørsten har myke børstehår som er spesielt utformet for å være skånsomme mot tannkjøttet mens de effektivt fjerner plakk og bakterier fra tennene.

Tannbørsten har en unik gum protect-teknologi, som innebærer en avrundet børstehodet som er utformet for å følge tannkjøttlinjen og en børstesone med ekstra myke børstehår for å beskytte tannkjøttet.

Tannbørsten er også utstyrt med et ergonomisk håndtak som gjør det enkelt å holde og manøvrere tannbørsten riktig, slik at du kan få best mulig resultat.

Tannbørsten kan brukes av voksne og ungdom over 12 år, og anbefalt bruk er å bytte tannbørste hver 3.måned for å oppnå best resultat. Rådfør deg med tannlegen din dersom du har spesielle behov eller tann- eller kjeverelaterte sykdommer.

Egenskaper

Navn: Jordan Clinic Gum Protector tannbørste soft 1stk

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 936907

Ingredienser

Ikke oppgitt.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Jordan Clinic Gum Protector tannbørste soft 1stk
kr 59,00 ink. mva.
Skroll til toppen