Good sleep melatonin tab 0,5mg 60 stk

kr 199,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 3.33

Forbedrer søvn

Produktinformasjon

Good sleep melatonin tab 0,5mg 60 stk er et kosttilskudd som inneholder melatonin, et hormon som produseres naturlig av kroppen og hjelper med å regulere døgnrytmen og søvnmønsteret.

Melatonin er et hormon som produseres i hjernen og bidrar til å regulere søvn-våken syklusen. Produksjonen av melatonin øker normalt i løpet av kvelden når det blir mørkt, og synker igjen når det blir lyst om morgenen. Dette hjelper kroppen med å forberede seg på søvn og å opprettholde en sunn døgnrytme.

Good sleep melatonin tab inneholder 0,5 mg melatonin per tablett, og anbefalt dosering er 1 tablett daglig før sengetid. Produktet er spesielt utviklet for personer som har vanskelig for å sovne eller opplever forstyrrelser i døgnrytmen, som jetlag eller skiftarbeid.

Fordeler med Good sleep melatonin tab inkluderer:

  • Bidrar til å regulere søvn-våken syklusen
  • Kan hjelpe personer med søvnproblemer å sovne raskere og forbedre søvnkvaliteten
  • Kan hjelpe personer med jetlag eller skiftarbeid å tilpasse seg raskere til nye tidssoner eller skiftende arbeidstider
  • Lav dose melatonin (0,5 mg) som kan være passende for personer som trenger et mildt søvnhjelpemiddel.

Egenskaper

Navn: Good sleep melatonin tab 0,5mg 60 stk

Leverandør: Good For Me AS

Varenummer: 964199

Ingredienser

Sitronmelisseekstrakt (Melissa officinalis L.), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), stabilisator (hydroksypropylmetylcellulose) magnesiumsalter av sitronsyre, kamilleekstrakt (Matricaria chamomilla), antiklumpemiddel (kryssbundet natriumkarboksimetylcellulose, silikondioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), humleekstrakt (Humulus lupulus), magnesiumoksid, nikotinamid, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, tiaminhydroklorid, melatonin, cyanokobalamin, D-biotin. Overflatebehandlingsmiddel: Hydroxypropylmetylcellulose og glyserol.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Good sleep melatonin tab 0,5mg 60 stk
kr 199,90 ink. mva.
Skroll til toppen