Eucerin Lip Active 5 ml

Gi leppene dine den nærende pleien de fortjener med Eucerin Lip Active – den beste løsningen for tørre og sprukne lepper.

kr 59,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr. 11,80

Eucerin Lip Active – den ultimate løsningen for tørre lepper

Produktinformasjon

Eucerin Lip Active er en fuktighetsgivende leppepomade som gir myke, sunne og velpleide lepper hele dagen. Formulert med en unik kombinasjon av nærende ingredienser, er denne pomaden spesielt utviklet for å lindre tørre og sprukne lepper. Med en rik konsistens og en mild duft, er Eucerin Lip Active den perfekte løsningen for alle som ønsker å opprettholde sunne og velpleide lepper.

Intensiv fuktighet for tørre lepper

Eucerin Lip Active er spesielt formulert for å gi intensiv fuktighet til tørre og sprukne lepper. Den rike konsistensen gir umiddelbar lindring og hjelper til med å gjenopprette leppenes naturlige fuktighetsbalanse. Med langvarig effekt holder denne leppepomaden leppene myke og sunne hele dagen.

Nærende ingredienser for velpleide lepper

Eucerin Lip Active inneholder en unik kombinasjon av nærende ingredienser, inkludert jojobaolje, sheasmør og pantenol. Disse ingrediensene bidrar til å beskytte leppene mot tørrhet og sprukkethet, samtidig som de hjelper til med å gjenopprette leppenes naturlige mykhet og elastisitet. Den milde duften gir en behagelig følelse og gjør at denne leppepomaden passer perfekt for daglig bruk.

Effektiv beskyttelse mot ytre påvirkninger

Eucerin Lip Active gir ikke bare intensiv fuktighet og næring, men beskytter også leppene mot ytre påvirkninger som kan forårsake tørrhet og sprukkethet. Denne leppepomaden danner en beskyttende barriere mot vind, kulde og sollys, slik at leppene holder seg sunne og velpleide uansett værforhold.

Egenskaper

Navn: Eucerin Lip Active 5 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 814157

Ingredienser

Cera Microcristallina, Octyldodecanol, Hydrogenated Polydecene, Ricinus Communis Seed Oil, Cetyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Panthenol, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Myristyl Myristate, C20-40 Alkyl Stearate, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera, Aqua, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Bisabolol, Cera Alba

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Eucerin Lip Active 5 ml
kr 59,00 ink. mva.
Skroll til toppen