Dr. Greve Pharma + Vitamin C serum 30 ml

kr 179,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 5.97

Opplev en jevn og glatt hud

Produktinformasjon

Gi huden din en boost med kraftig Vitamin C-serum

Dr. Greve Pharma Vitamin C serum med dropper/applikator 30 ml er en kraftig og effektiv behandling som gir huden din en boost av næring og glød. Denne serumet er formulert med høye konsentrasjoner av vitamin C og E, som bidrar til å redusere synlige tegn på aldring og forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Serumet har også fuktighetsgivende egenskaper som holder huden hydrert og myk, samtidig som det gir en jevn og strålende overflate.

Enkel påføring med dropper/applikator

Dr. Greve Pharma Vitamin C serum med dropper/applikator 30 ml har en praktisk og enkel påføringsmetode som gjør det enkelt å dosere produktet og unngå søl. Den medfølgende dropperen/applikatoren gjør det enkelt å påføre serumet i små mengder på de områdene av huden som trenger det mest, som for eksempel på fine linjer og rynker. Serumet er lett og absorberes raskt av huden uten å føles fet eller tung.

En kraftig og allsidig serum som passer til alle hudtyper

Dr. Greve Pharma Vitamin C serum med dropper/applikator 30 ml er en av de mest effektive serumene på markedet og passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Denne serumet er skånsom mot huden og kan brukes som en daglig behandling for å forbedre hudens tekstur og glød. Serumet er også enkelt å integrere i din eksisterende hudpleierutine og kan brukes sammen med andre produkter for å gi maksimal effekt.

Med parfyme.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Vitamin C serum 30 ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 854102

Ingredienser

Aqua, Ascorbyl Glucoside, Propanediol, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Allantoin, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Citrus Grandis Fruit Extract, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Handlekurv
Dr. Greve Pharma + Vitamin C serum 30 ml
kr 179,00 ink. mva.
Skroll til toppen