Dr. Greve Pharma + Vitamin C serum 30 ml Uten Parfyme

kr 139,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 4.63

Parfymefritt serum egnet for sensitiv hud

Produktinformasjon

Gjør huden din glødende og frisk

Dr. Greve Pharma Vitamin C serum u/parfyme 30 ml er en kraftig antioksidant som hjelper til med å gjøre huden din glødende og frisk. Dette serumet inneholder høye konsentrasjoner av Vitamin C, som er en av de viktigste antioksidantene for å bekjempe aldringstegn og for å styrke hudens naturlige forsvar. Serumet gir en jevnere og friskere hudtone, samtidig som det gir fuktighet og næring til huden din.

Parfymefri og skånsom mot sensitiv hud

Dr. Greve Pharma Vitamin C serum u/parfyme 30 ml er spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og helt parfymefri. Dette gjør den egnet for personer med sensitiv hud eller allergier mot duftstoffer. Serumet er formulert med skånsomme ingredienser som ikke irriterer eller tørker ut huden, og passer perfekt til daglig bruk.

Effektiv og konsentrert serum som varer lenge

Dr. Greve Pharma Vitamin C serum u/parfyme 30 ml er en effektiv og konsentrert antioksidant som gir deg verdi for pengene. Dette serumet kommer i en praktisk dropper som gjør det enkelt å dosere og påføre produktet. Du trenger bare noen få dråper serum for å dekke hele ansiktet og halsen. Serumet er også svært holdbart og varer lenge, noe som gjør det til en smart investering for din daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Vitamin C serum 30 ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 886572

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Xylitylglucoside, Propylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Anhydroxylitol, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xylitol, Sorbitol, Lecithin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Biosaccharide Gum-1, Xanthan gum, Glyceryl Caprylate, Urea, Niacinamide, Lactic Acid, Inositol, Glycine, Fructose, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate

Handlekurv
Dr. Greve Pharma + Vitamin C serum 30 ml Uten Parfyme
kr 139,00 ink. mva.
Skroll til toppen