-37%

Cosmica Shower Cream Moist parfymert 400 ml

Cosmica Shower Cream Moist parfymert er en fuktighetsgivende dusjkrem som gir deg en skånsom rengjøring og pleieopplevelse.

Opprinnelig pris var: kr 149,00.Nåværende pris er: kr 94,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866009922 SKU 985237 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.37

Produktinformasjon

Cosmica Shower Cream Moist parfymert er en fuktighetsgivende dusjkrem som gir deg en skånsom rengjøring og pleieopplevelse. Den rike og kremete formuleringen skummer lett i kontakt med vann, og fjerner skitt og urenheter samtidig som den gir intensiv fuktighet til huden. Den delikate parfymeduften gir en ekstra touch av velvære mens du dusjer, og etterlater huden myk, smidig og velduftende.

Fordeler med Cosmica Shower Cream Moist 

  • Fuktighetsgivende: Cosmica Shower Cream Moist parfymert gir intensiv fuktighet til huden, slik at den føles myk, smidig og velpleid.
  • Skånsom rengjøring: Den kremete formuleringen rengjør huden skånsomt, samtidig som den tar vare på hudens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Delikat duft: Den parfymerte duften gir en herlig aroma som gir en oppfriskende og velværeopplevelse under dusjen.
  • Stor flaske: Den store flasken på 400 ml gir deg rikelig med produkt som varer lenge, slik at du kan nyte den fuktighetsgivende og velduftende opplevelsen gang etter gang.

Opplev den fuktighetsgivende og velværeopplevelsen med Cosmica Shower Cream Moist parfymert. Ta vare på huden din, nyt den delikate duften og etterlat den myk, smidig og velduftende etter hver dusj. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv dusjpleie med ekstra omsorg!

Dermalogisk testet. Mild parfymert.

Egenskaper

Navn: Cosmica Shower Cream Moist parfymert 400 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 985237

Ingredienser

Aqua, magnesium laureth sulfate, peg-4 rapeseedamide, disodium laureth sulfosuccinate, glycerin, cocamidopropyl betaine, glycol distearate, propanediol, diglycerin, polyglyceryl-10 oleate, laureth-4, polyglycerin-3, sodium chloride, citric acid, formic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, parfum

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Cosmica Shower Cream MoistCosmica Shower Cream Moist parfymert 400 ml
Opprinnelig pris var: kr 149,00.Nåværende pris er: kr 94,00. ink. mva.
Skroll til toppen