-34%

Cosmica Moisturising Night Cream 50 ml

Cosmica Moisturising Night Cream er en fuktighetsgivende nattkrem designet for å gi intensiv pleie til huden din mens du sover.

Opprinnelig pris var: kr 194,00.Nåværende pris er: kr 129,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866007942 SKU 872999 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 3.88

Nattkrem

Produktinformasjon

Cosmica Moisturising Night Cream er en fuktighetsgivende nattkrem designet for å gi intensiv pleie til huden din mens du sover. Den rike og nærende formuleringen trenger dypt inn i huden og gir nødvendig fuktighet samtidig som den hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige balanse. Nattkremen arbeider mens du hviler, slik at du våkner opp til en hud som føles myk, smidig og velpleid.

Fordeler med Cosmica Moisturising Night Cream

  • Intensiv nattpleie: Cosmica Moisturising Night Cream gir intensiv pleie til huden din mens du sover, slik at du kan våkne opp til en hud som ser sunn og velpleid ut.
  • Fuktighetsgivende: Den rike formuleringen gir intensiv fuktighet til huden, og bidrar til å bevare hudens elastisitet og ungdommelige utseende.
  • Naturlig balanse: Nattkremen hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige balanse, slik at den føles revitalisert og frisk.
  • Silkeglatt konsistens: Den silkemyke konsistensen gjør at kremen glir jevnt på huden og absorberes raskt, uten å føles fet eller tung.

Opplev den intense nattpleien og våkne opp til myk og velpleid hud med Cosmica Moisturising Night Cream. Gi huden din den fuktigheten og næringen den trenger, og nyt følelsen av revitalisert hud hver morgen. Velkommen til en verden av effektiv og behagelig nattpleie!

Egenskaper

Navn: Cosmica Moisturising Night Cream 50 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 872999

Ingredienser

aqua, caprylic/capric triglyceride, canola oil, propylene glycol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, dimethicone, isopropyl myristate, cetyl alcohol, borago officinalis seed oil, tocopheryl acetate, glycolic acid, glycerin, glyceryl acrylate/acrylic aci Advarsel: Obs! Vi gjør oppmerksom på at Ingredienslisten kan være mangelfull. Allergikere bør derfor sjekke ingredienslisten på leverandørens nettside. Vi jobber med vedlikehold av disse.

Handlekurv
Cosmica Moisturising Night CreamCosmica Moisturising Night Cream 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 194,00.Nåværende pris er: kr 129,00. ink. mva.
Skroll til toppen