-42%

Cosmica Hand Soap Rich parfymert 300 ml

Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866009939 SKU 813317 Kategorier , , , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0,40

God håndsåpe med deilig duft

Produktinformasjon

Cosmica Hand Soap Rich parfymert er en luksuriøs og parfymert håndsåpe som gir en skånsom og behagelig rengjøring for hendene dine. Den rike og kremete formuleringen skummer lett ved kontakt med vann, og fjerner smuss og urenheter uten å tørke ut huden. Den delikate parfymeduften gir en ekstra dimensjon av velvære mens den pleier og etterlater hendene myke og velduftende.

Fordeler med Cosmica Hand Soap Rich

  • Skånsom rengjøring: Cosmica Hand Soap Rich parfymert gir en skånsom rengjøring for hendene dine, samtidig som den tar vare på hudens naturlige balanse.
  • Delikat duft: Den parfymerte duften gir en herlig aroma som varer lenge, og gir en oppfriskende følelse hver gang du bruker håndsåpen.
  • Fuktighetsgivende: Den kremete formuleringen hjelper til med å bevare hudens fuktighet, slik at hendene føles myke og komfortable.
  • Luksuriøs opplevelse: Med Cosmica Hand Soap Rich parfymert får du en luksuriøs og behagelig håndvask som gir deg renhet og velvære i hver eneste bruk.

Opplev den luksuriøse følelsen av renhet og velvære med Cosmica Hand Soap Rich parfymert. Ta vare på hendene dine og nyt den myke og velduftende opplevelsen av renhet og pleie. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv håndpleie med en ekstra touch av duft!

Dermalogisk testet. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: Cosmica Hand Soap Rich parfymert 300 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 813317

Ingredienser

Aqua, magnesium laureth sulfate, peg-4 rapeseedamide, glycerin, disodium laureth sulfosuccinate, glycol distearate, cocamidopropyl betaine, polyglyceryl-10 oleate, propanediol, diglycerin, laureth-4, sodium chloride, polyglycerin-3, citric acid, formic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Cosmica Hand Soap RichCosmica Hand Soap Rich parfymert 300 ml
Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.
Skroll til toppen