-38%

Cosmica Face Refreshing Toner 200 ml

Cosmica Face Refreshing Toner er et oppfriskende ansiktsvann som er designet for å gi huden din en ren og revitalisert følelse.

Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866007928 SKU 985158 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.80

Deilig toner for ansikt

Produktinformasjon

Cosmica Face Refreshing Toner er et oppfriskende ansiktsvann som er designet for å gi huden din en ren og revitalisert følelse. Den lette og forfriskende formelen fjerner rester av sminke, urenheter og overflødig olje etter rengjøring, samtidig som den forbereder huden for påfølgende hudpleiesteg. Ansiktsvannet hjelper til med å balansere hudens pH-nivå og gir en frisk glød.

Fordeler med Cosmica Face Refreshing Toner

  • Rensende og oppfriskende: Cosmica Face Refreshing Toner fjerner de siste restene av sminke, urenheter og overflødig olje, og gir en ren og frisk hudoverflate.
  • Balanserer pH-nivå: Ansiktsvannet bidrar til å balansere hudens pH-nivå, noe som er viktig for å opprettholde hudens naturlige beskyttelsesbarriere.
  • Forbereder huden: Ved å bruke ansiktsvannet etter rengjøring, forbereder du huden din for påfølgende hudpleieprodukter, slik at de kan bli absorbert mer effektivt.
  • Forfriskende følelse: Den lette og forfriskende formelen gir en oppkvikkende følelse og en frisk glød til huden din.

Opplev den oppfriskende og rensende effekten av Cosmica Face Refreshing Toner. Bruk den som en viktig del av din daglige hudpleierutine for å oppnå en ren, balansert og revitalisert hud. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv ansiktspleie for en frisk og strålende hudtone!

Egenskaper

Navn: Cosmica Face Refreshing Toner 200 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 985158

Ingredienser

aqua, alcohol denat., sorbitol, hamamelis virginiana water, peg-40 hydrogenated castor oil, citric acid, phenoxyethanol, sodium benzoate

Handlekurv
Cosmica Face Refreshing TonerCosmica Face Refreshing Toner 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.
Skroll til toppen