-34%

Cosmica Body Lotion Moist med parfyme 400 ml

Cosmica Body Lotion Moist med parfyme er en luksuriøs kroppslotion som gir intensiv fuktighet til huden din samtidig som den omgir deg med en delikat duft.

kr 119,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319861020564 SKU 968806 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.34

Bodylotion

Produktinformasjon

Cosmica Body Lotion Moist med parfyme er en luksuriøs kroppslotion som gir intensiv fuktighet til huden din samtidig som den omgir deg med en delikat duft. Den rike og kremete formuleringen trenger dypt inn i huden, og gir umiddelbar hydrering som varer hele dagen. Den lette parfymeduften gir en ekstra dimensjon av velvære mens den mykgjør og pleier huden din.

Fordeler med Cosmica Body Lotion Moist

  • Intensiv fuktighet: Cosmica Body Lotion Moist med parfyme gir intensiv fuktighet til huden, og etterlater den myk, smidig og velpleid.
  • Delikat duft: Den lette parfymeduften gir en subtil duft som varer lenge, og gir en oppfriskende følelse etter påføring.
  • Rask absorpsjon: Den kremete konsistensen absorberes raskt i huden uten å etterlate en klissete følelse.
  • Langvarig hydrering: Lotionen gir langvarig hydrering, noe som gjør den ideell for daglig bruk etter dusjen eller når huden trenger ekstra pleie.

Opplev den luksuriøse følelsen av intensiv fuktighet og en delikat duft med Cosmica Body Lotion Moist med parfyme. Ta vare på huden din og nyt den myke og velduftende opplevelsen av silkemyk hud. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv kroppspleie med en ekstra touch av duft!

Velegnet til normal hud.

Dermatologisk testet og mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: Cosmica Body Lotion Moist med parfyme 400 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 968806

Ingredienser

Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Paraffin, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Propanediol, Diglycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Polyglycerin-3, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum.

Handlekurv
Cosmica Body Lotion Moist med parfyme 400 mlCosmica Body Lotion Moist med parfyme 400 ml
kr 119,00 ink. mva.
Skroll til toppen