-41%

Cosmica Body Cream Rich parfymert 200 ml

Cosmica Body Cream Rich parfymert er en luksuriøs kroppskrem som gir intensiv fuktighet til huden din samtidig som den omgir deg med en herlig duft.

Opprinnelig pris var: kr 169,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866010188 SKU 896918 Kategori

Pris pr. ml: kr. 0.85

Produktinformasjon

Cosmica Body Cream Rich parfymert er en luksuriøs kroppskrem som gir intensiv fuktighet til huden din samtidig som den omgir deg med en herlig duft. Den rike og kremete formuleringen trenger dypt inn i huden, og gir umiddelbar hydrering og næring som varer hele dagen. Den delikate parfymeduften gir en ekstra dimensjon av velvære mens den mykgjør og pleier huden din.

Fordeler med Cosmica Body Cream Rich

  • Intensiv fuktighet: Cosmica Body Cream Rich parfymert gir huden intensiv fuktighet, og etterlater den myk, smidig og velduftende.
  • Delikat duft: Den parfymerte duften gir en herlig aroma som varer lenge, og gir en oppfriskende følelse etter påføring.
  • Rik og kremete: Den rike formuleringen gir en dyp og langvarig fuktighet, noe som gjør den ideell for de områdene som trenger ekstra pleie.
  • Luksuriøs opplevelse: Påfør kroppskremen etter dusjen eller når huden trenger ekstra pleie. Den silkemyke teksturen gir en luksuriøs opplevelse.

Opplev den luksuriøse følelsen av intensiv fuktighet og en herlig duft med Cosmica Body Cream Rich parfymert. Ta vare på huden din og nyt den myke og velduftende opplevelsen av silkemyk hud. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv kroppspleie med en ekstra touch av duft!

Egenskaper

Navn: Cosmica Body Cream Rich parfymert 200 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 896918

Ingredienser

aqua, ethylhexyl stearate, dimethicone, diethylhexyl carbonate, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, glycerin, propanediol, diglycerin, urea, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, butyrospermum parkii butter, tocopheryl acetate, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, polyglycerin-3, xanthan gum, sodium citrate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, methylparaben, ethylparaben, parfum

Handlekurv
Cosmica Body Cream Rich parfymert 200 mlCosmica Body Cream Rich parfymert 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 169,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.
Skroll til toppen