Bepanthen SensiCalm krem 50 gram

kr 164,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 3.28

Lindre irritert og sensitiv hud

Produktinformasjon

Bepanthen SensiCalm krem er spesielt utviklet for å lindre irritert og sensitiv hud. Denne kremen vil gi deg en umiddelbar følelse av beroligelse og fuktighet, og vil hjelpe deg med å opprettholde en sunn og frisk hud.

Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser

Bepanthen SensiCalm krem inneholder beroligende ingredienser som panthenol og bisabolol. Disse ingrediensene vil lindre irritert hud og gi en umiddelbar følelse av beroligelse. Kremen inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som glyserin og karbamid, som vil gi fuktighet til huden og gjøre den myk og smidig.

Passer til sensitiv hud

Bepanthen SensiCalm krem er dermatologisk testet og passer til sensitiv hud. Kremen er fri for parfyme og fargestoffer, og vil ikke irritere huden din. Den kan brukes på hele kroppen, inkludert ansiktet og intime områder.

Ideell for daglig bruk

Bepanthen SensiCalm krem kan brukes daglig for å opprettholde en sunn og frisk hud. Den kan brukes som en fuktighetskrem eller som en beroligende krem på irritert hud. Kremen vil også hjelpe deg med å beskytte huden mot ytre påvirkninger som kan føre til tørrhet og irritasjon.

Egenskaper

Navn: Bepanthen SensiCalm krem 50 gram

Leverandør: Bayer AS

Varenummer: 872461

Ingredienser

Vann, kapryl-/kaprintriglyserid, glyserin, pentylenglykol, olivenolje, pantenol, cetearylalkohol, sheasmør, glyserylstearatsitrat, engkarseolje, butylenglykol, hydrogenert lecitin, ceramid 3, natrium PCA, skvalen, stearylglycyrrhetinat, karbomer, natriumkarbomer, xantangummi, hydroksyfenyl-propamidbenzosyre.

Handlekurv
Bepanthen SensiCalm krem 50 gram
kr 164,00 ink. mva.
Skroll til toppen