Philips Avent Soothie Heart blue 0-6m 2 stk

kr 169,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 950289 Kategorier ,

Enkel og praktisk smokk for babyen din

Produktinformasjon

Philips Avent Soothie Heart blue smokk er den ideelle løsningen for babyer som trenger trøst og beroligelse. Med en unik hjerteformet design, er denne smokken laget av mykt, fleksibelt og holdbart materiale som ikke skader babyens munn. Soothie Heart blue smokk er utformet for babyer mellom 0-6 måneder og er perfekt for å hjelpe babyen å sove godt om natten og redusere risikoen for SIDS (plutselig spedbarnsdødssyndrom).

Berolig og trøst babyen din med Philips Avent Soothie Heart blue

Philips Avent Soothie Heart blue smokk gir trøst og beroligelse til babyen din når den trenger det mest. Med en hjerteformet design, passer smokken perfekt til babyens munn og gir en naturlig følelse. Smokken er laget av mykt og fleksibelt materiale, som er skånsomt mot babyens sensitive hud. Soothie Heart blue smokk er designet for å gi en trygg og beroligende opplevelse til babyen din, spesielt i løpet av natten eller når babyen gråter.

Enkel å bruke og vedlikeholde

Philips Avent Soothie Heart blue smokk er svært enkel å bruke og vedlikeholde. Smokken kommer i en praktisk pakke med 2 stk, og kan vaskes enkelt ved å plassere den i oppvaskmaskinen eller koke den i vann. Den hjerteformede designen gjør smokken enkel å gripe tak i for både babyen og foreldrene. Soothie Heart blue smokk er også BPA-fri, noe som gjør det til et trygt valg for babyen din.

Reduser risikoen for SIDS med Philips Avent Soothie Heart blue

Smokken er utformet for å passe perfekt til babyens munn, og dens spesielle hjerteformede design sørger for at babyens nese og munn ikke blir dekket. Dette gir babyen din en trygg og behagelig soveopplevelse, og gir deg som forelder en bekymringsfri natt.

Egenskaper

Navn: Philips Avent Soothie Heart blue 0-6m 2 stk

Leverandør:

Varenummer: 950289

Ingredienser

100% medisinsk silikon

 

Handlekurv
Philips Avent Soothie Heart blue 0-6m 2 stk
kr 169,00 ink. mva.
Skroll til toppen