-13%

Avène Tolerance Control Balm 40ml

Avène Tolerance Control Balm inneholder en blanding av beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som vil gi huden din den pleien den trenger.

Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 174,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282770138856 SKU 836994 Kategorier , , , , , , , Brand:

Pris pr. ml kr. 4,85

Gi sensitiv hud øyeblikkelig komfort

Produktinformasjon

Avène Tolerance Control Balm er en beroligende og fuktighetsgivende balm som er spesielt utviklet for å gi sensitiv hud den pleien den trenger. Denne balmen vil gi huden din en øyeblikkelig følelse av komfort, samtidig som den beskytter mot irritasjoner og rødhet.

Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser

Avène Tolerance Control Balm inneholder en blanding av beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som vil gi huden din den pleien den trenger. Balmens formulering er beriket med Avène Thermal Spring Water, som er kjent for sine beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper, samt med sheasmør og glyserin som vil gi huden en myk og glatt følelse.

Hudvennlig formulering for sensitiv hud

Denne balmen er spesielt utviklet for sensitiv hud som er utsatt for irritasjoner og rødhet. Den er fri for parfyme, konserveringsmidler og andre potensielt irriterende ingredienser, og har en mild og skånsom formula som vil respektere hudens naturlige balanse.

Effektiv beskyttelse mot ytre påvirkninger

Avène Tolerance Control Balm vil ikke bare gi huden din en følelse av komfort, men den vil også beskytte mot ytre påvirkninger som kan føre til irritasjoner og rødhet. Balmen danner en beskyttende barriere mot forurensning og andre miljøfaktorer som kan skade huden din.

Påføres morgen og kveld på ansikt og hals. Kan brukes av både voksne og barn fra 2 år. Uten parfyme og konserveringsmidler.

Egenskaper

Navn: Avène Tolerance Control Balm 40ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 836994

Ingredienser

Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Squalane, Beeswax (Cera Alba), Cetearyl Glucoside, Cetyl Esters, Aquaphilus Dolomiae Extract Filtrate, Arginine, Citric Acid, Tromethamine, Water (Aqua), Xanthan Gum.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Avene tolerance control balmAvène Tolerance Control Balm 40ml
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 174,00. ink. mva.
Skroll til toppen