ACO Spotless Deep Cleansing Daily Face Wash 200ml

kr 84,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0,42

Produktinformasjon

200ml

ACO Spotless Deep Cleansing Daily Face Wash er en ansiktsrens velegnet for fet og uren hud. 

ACO Spotless Deep Cleansing Daily Face Wash er en dyptrengjørende vaskegel som renser porene i dybden for en ren og frisk hud, samt virker bakteriehemmende og bidrar til å fjerne døde hudceller. Ansiktsrensen inneholder salisylsyre som forebygger kviser og hudormer, samt glysering som gir huden fuktighet.

Mildt parfymert.

Produktene i ACO-serien er utviklet for det nordiske klimaet og inneholder ikke unødvendige tilsetningsstoffer – kun ingredienser som har en beviselig effekt for deg og din hud. Produktene gir huden din daglig omsorg, samtidig som de bidrar til å opprettholde hudens styrke, elastisitet og beskyttende evne. ACO er Apotekforeningens eget varemerke.

Anbefalt bruk

Ansiktsvasken brukes morgen og kveld i ansiktet og skylles av. Anbefales å kombinere med ACO Spotless Mattifying Moisturiser Daily Face Cream.

Egenskaper

Navn: ACO Spotless Deep Cleansing Daily Face Wash 200ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 990876

Ingredienser

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Laureth-3, Sodium Hydroxide, PEG-150 Distearate, PEG-3 Distearate, Piroctone Olamine, Benzoic Acid, Parfum.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
ACO Spotless Deep Cleansing Daily Face Wash 200ml
kr 84,00 ink. mva.
Skroll til toppen