-30%

Aco intimate sensitive shave 200 ml

Introduser Aco Intimate Sensitive Shave, en skånsom barberingsgel spesielt utviklet for å ta vare på det sensitive intimområdet.

Opprinnelig pris var: kr 99,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319861023411 SKU 884041 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.50

Skånsom barbergel for kvinner

Produktinformasjon

Introduser Aco Intimate Sensitive Shave, en skånsom barberingsgel spesielt utviklet for å ta vare på det sensitive intimområdet. Denne barberingsgelen er tilgjengelig på vårt nettapotek og gir en behagelig og skånsom barberingsopplevelse.

Aco Intimate Sensitive Shave er formulert med omsorgsfullt utvalgte ingredienser som bidrar til å redusere risikoen for irritasjon og hudproblemer under barbering. Den har en mild og skånsom formel som er spesielt tilpasset for det følsomme intimområdet. Barberingsgelen inneholder beroligende ingredienser, som kamilleekstrakt, som bidrar til å lindre og roe huden.

Denne barberingsgelen er ideell for kvinner som ønsker en skånsom og effektiv barberingsrutine for det sensitive intimområdet. Den gir en jevn og glatt barbering, samtidig som den reduserer risikoen for irritasjon, rødhet og inngrodde hår. Den har en kremaktig konsistens som gir en god glideeffekt og sikrer en behagelig barberingsopplevelse.

Fordelene med Aco Intimate Sensitive Shave er mange. Den gir en skånsom barbering som respekterer den delikate huden i intimområdet. Gelen bidrar til å beskytte og pleie huden under barbering, og etterlater den myk og smidig. Den er dermatologisk testet og egnet for sensitiv hud.

For å bruke Aco Intimate Sensitive Shave, påføres et tynt lag av gelen på det ønskede området. Masser forsiktig inn i huden, og barber som vanlig. Skyll grundig etter bruk.

Bestill Aco Intimate Sensitive Shave i dag og opplev en skånsom og behagelig barberingsopplevelse for ditt sensitive intimområde. Ta vare på din intime hud med denne spesielt formulerte barberingsgelen fra vårt nettapotek.

Egenskaper

Navn: Aco intimate sensitive shave 200 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 884041

Ingredienser

Aqua, Lauryl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmitate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-60 Almond Glycerides, Glycol Distearate, Allantoin, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate

Handlekurv
Aco intimate sensitive shave 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 99,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.
Skroll til toppen