-39%

Aco intimate care clean wipes 10 stk

Aco Intimate Care Clean Wipes er et skånsomt og praktisk alternativ for å opprettholde god hygiene i intimområdet.

Opprinnelig pris var: kr 59,00.Nåværende pris er: kr 36,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 5.6

Beskyttende kluter for intimområdet

Produktinformasjon

Aco Intimate Care Clean Wipes er et skånsomt og praktisk alternativ for å opprettholde god hygiene i intimområdet. Disse fuktige klutene er spesielt utviklet for å gi øyeblikkelig lindring og beskyttelse mot ubehag og lukt. Uten parfyme.

Skånsom rensing

Aco Intimate Care Clean Wipes er utviklet for å gi skånsom og effektiv rensing av intimområdet. Disse fuktige klutene inneholder milde og naturlige ingredienser som bidrar til å fjerne smuss og urenheter uten å irritere huden. De er spesielt egnet for kvinner som har sensitiv hud og ønsker å opprettholde god hygiene uten å bruke harde såper eller vann.

Fuktighet og beskyttelse

Aco Intimate Care Clean Wipes er formulert med en unik blanding av ingredienser som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse og beskytte mot lukt. Disse klutene inneholder også melkesyre, som bidrar til å opprettholde pH-balansen i intimområdet og hindre vekst av skadelige bakterier. Regelmessig bruk av disse fuktige klutene vil bidra til å forhindre ubehag og irritasjon i intimområdet.

Praktisk og diskret

Aco Intimate Care Clean Wipes er en praktisk og diskret løsning for å opprettholde hygiene i intimområdet. Disse klutene kommer i en hendig pakke som er enkel å ta med seg og kan brukes når som helst på dagen. De er spesielt egnet for kvinner som er på farten eller ikke har tilgang til vann og såpe.

Egenskaper

Navn: Aco intimate care clean wipes

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 899459

Ingredienser

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate Ceteareth-25, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Citric Acid Sodium Hydroxide, Benzoic Acid

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Aco Intimate Care Clean WipesAco intimate care clean wipes 10 stk
Opprinnelig pris var: kr 59,00.Nåværende pris er: kr 36,00. ink. mva.
Skroll til toppen