-40%

Aco intimate care clean wash 250 ml

Aco Intimate Care Clean Wash er en mild og skånsom vask for intimområdet som er spesielt utviklet for å gi en følelse av renhet og friskhet.

Opprinnelig pris var: kr 99,00.Nåværende pris er: kr 59,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.40

Føl deg frisk og ren hele dagen med Aco Intimate Care Clean Wash

Produktinformasjon

Aco Intimate Care Clean Wash er en mild og skånsom vask for intimområdet som er spesielt utviklet for å gi en følelse av renhet og friskhet. Denne rensende formelen er utviklet for å gi optimal intimhygiene og samtidig bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse. Uten parfyme.

Skånsom rensing

Aco Intimate Care Clean Wash gir en skånsom og effektiv rensing av intimområdet uten å irritere eller tørke ut huden. Denne milde og skånsomme formelen inneholder naturlige ingredienser som bidrar til å fjerne smuss og urenheter samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighet. Den er spesielt egnet for kvinner som har sensitiv hud og ønsker å opprettholde god hygiene uten å bruke harde såper eller vann.

Fuktighet og beskyttelse

Aco Intimate Care Clean Wash er formulert med en unik blanding av ingredienser som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse og beskytte mot lukt. Denne vasken inneholder også melkesyre, som bidrar til å opprettholde pH-balansen i intimområdet og hindre vekst av skadelige bakterier. Regelmessig bruk av denne vasken vil bidra til å forhindre ubehag og irritasjon i intimområdet.

Friskhet og velvære

Aco Intimate Care Clean Wash gir en følelse av friskhet og velvære etter bruk. Denne rensende formelen er utviklet for å gi optimal intimhygiene og samtidig bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse. Den er spesielt egnet for kvinner som ønsker å føle seg rene og friske hele dagen.

Egenskaper

Navn: Aco intimate care clean wash 250 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 856870

Ingredienser

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Laureth-3, Butylene Glycol, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Peg-150 Distearate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Ascorbyl Palmitate.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Aco Intimate Care Clean WashAco intimate care clean wash 250 ml
Opprinnelig pris var: kr 99,00.Nåværende pris er: kr 59,00. ink. mva.
Skroll til toppen