A-wipes serviett m/lotion 25 stk

A-Wipes Servietter, en praktisk løsning for hygienisk rengjøring på farten.

kr 49,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7046262129953 SKU 937655 Kategori

Pris pr. stk.: kr. 1.96

Våtservietter til det anale hudområdet

Produktinformasjon

A-Wipes Servietter, en praktisk løsning for hygienisk rengjøring på farten. Disse serviettene er ideelle for å holde deg frisk og ren når du er utenfor hjemmet eller ikke har tilgang til vann og såpe.

Serviettene er laget av mykt og skånsomt materiale som er skånsomt mot huden. De er spesielt formulert for å gi en grundig rengjøring samtidig som de opprettholder hudens naturlige fuktighetsbalanse. Serviettene er enkle å bruke og etterlater en frisk og ren følelse.

Disse serviettene er allsidige og kan brukes til en rekke formål. De er ideelle for håndrensing når du ikke har tilgang til vann og såpe, for å fjerne smuss og bakterier fra hender og ansikt. De kan også brukes til å rengjøre overflater som toalettseter, dørhåndtak eller andre gjenstander når du er på reise eller på offentlige steder.

Serviettene er individuelt innpakket for enkel og praktisk bruk. De er perfekte å ha med seg i vesken, bilen eller på reise, slik at du alltid har dem tilgjengelig når du trenger dem. De er også miljøvennlige, da de er biologisk nedbrytbare og kan kastes i søppelboksen etter bruk.

Bestill A-Wipes Servietter i dag og opplev praktisk og hygienisk rengjøring på farten. Ta vare på din personlige hygiene med disse praktiske serviettene fra vårt nettapotek. Hold deg frisk og ren uansett hvor du er med A-Wipes Servietter.

Egenskaper

Navn: A-wipes serviett m/lotion 25 stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 937655

Ingredienser

A-Wipes inneholder bl.a. ekstrakt av hestekastanje, kamille, aloe vera, ruscus, lakris og panthenol

Handlekurv
A-WipesA-wipes serviett m/lotion 25 stk
kr 49,00 ink. mva.
Skroll til toppen