-14%

A-Derma Lip Stick 4 g

A-Derma Lip Stick 4 g er en fuktighetsgivende og nærende leppepomade som gir intensiv beskyttelse til tørre og sprukne lepper.

Opprinnelig pris var: kr 104,00.Nåværende pris er: kr 89,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282770030174 SKU 833953 Kategorier , , , , , ,

Pris pr. g: kr. 22.25

Fuktighetsgivende og nærende leppepomade

Produktinformasjon

Fuktighetsgivende og nærende leppepomade

A-Derma Lip Stick 4 g er en fuktighetsgivende og nærende leppepomade som gir intensiv beskyttelse til tørre og sprukne lepper. Denne pomaden er spesielt utviklet for å gi næring og pleie til leppene, samtidig som den beskytter mot ytre påvirkninger.

Beriket med beroligende egenskaper fra Rhealba® havre

Lebepomaden er beriket med Rhealba® havre, som har beroligende egenskaper og bidrar til å roe ned irritert hud. Denne leppepomaden bidrar til å gjenopprette hudens naturlige balanse og beskytter mot irritasjon.

A-Derma Lip Stick  er perfekt for daglig bruk

Lebepomaden er en allsidig leppepomade som passer perfekt for daglig bruk. Den kan brukes alene eller som en base for leppefarge, og gir en jevn og naturlig glans til leppene. Denne pomaden gir en langvarig fuktighet og beskyttelse til leppene, slik at de holder seg myke og sunne hele dagen.

Egenskaper

Navn: A-Derma Lip Stick 4 g

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 833953

Ingredienser

Octyldodecanol, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Castor Oil, Cetyl Esters, Beeswax (Cera Alba), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Cera Carnauba), Polyethylene, Hydrogenated Polyisobutene, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Isopropyl Myristate, Panthenol, Propylene Glycol.

Handlekurv
A-Derma Lip StickA-Derma Lip Stick 4 g
Opprinnelig pris var: kr 104,00.Nåværende pris er: kr 89,00. ink. mva.
Skroll til toppen