Vitaminbjørner Veganske tyggetabletter Fersken, 60 stk.

kr 129,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 2.15

Vitaminbjørner Veganske

Produktinformasjon

Gi kroppen din den daglige dosen av nødvendige vitaminer på en enkel og deilig måte med Vitaminbjørner Veganske tyggetabletter Fersken. Disse tyggetablettene inneholder en unik kombinasjon av vitaminer og mineraler som bidrar til å støtte immunsystemet, forbedre helsen til hår, hud og negler, samt opprettholde en sunn metabolisme og energiproduksjon. Vitaminbjørnene er et populært vitamintilskudd bestående av de ni vitaminene A, D, E, C, riboflavin, niacin, B6, B12 og biotin. Vitamin A, B6, B12, C og D bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon.

Vitaminbjørner Veganske tyggetabletter er laget av naturlige ingredienser og er 100% veganske,, så de passer perfekt for alle som ønsker å ta vare på helsen sin på en naturlig og bærekraftig måte. Med en deilig ferskensmak vil du elske å ta disse tyggetablettene hver dag!

Til voksne og barn over 3 år. Tyggetablettene kommer med en deilig smak av fersken

Egenskaper

Navn: Vitaminbjørner Veganske tyggetabletter Fersken, 60 stk.

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 858937

Ingredienser

Eplejuicekonsentrat, glukosesirup, sukker, geleringsmiddel (pektin), vitaminer (L-askorbinsyre, niacinamid, DL-alfatokoferylacetat, riboflavin, pyridoksinhydroklorid, retinylacetat, D-biotin, kolekalsiferol, cyanokobalamin), syre (sitronsyre), naturlig ferskenaroma med andre naturlige aromaer, konsentrat av paprika og gulrot, surhetsregulator trinatriumsitrat), vegetabilsk fett fra kokos og raps, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).

 

Handlekurv
Vitaminbjørner Veganske tyggetabletter Fersken, 60 stk.
kr 129,00 ink. mva.
Skroll til toppen