Vichy 48Hr Soothing Anti-Perspirant Uten parfyme 50 ml

Vichy 48Hr Soothing Anti-Perspirant Uten parfyme er en mild og effektiv deodorant spesielt utviklet for å gi deg trygg og langvarig beskyttelse.

kr 129,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2.58

Produktinformasjon

Vichy Antiperspirant Deodorant 48h er en beroligende antiperspirant roll-on som gir effektiv beskyttelse mot svette i opptil 48 timer. Denne deodoranten er spesielt utviklet for sensitiv hud og kan trygt brukes etter hårfjerning.

Nøkkelfunksjoner

  • Langvarig Beskyttelse: Gir opptil 48 timers beskyttelse mot svette og lukt, og holder deg tørr og frisk hele dagen.
  • Beroligende Formel: Inneholder Proline Cutei som virker beroligende på huden, noe som gjør den ideell for sensitiv hud og etter hårfjerning.
  • Uten Alkohol og Parfyme: Fri for etanol og parfyme, noe som minimerer risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner.
  • Hypoallergen: Formuleringen er hypoallergen og testet på sensitiv hud under dermatologisk kontroll for å sikre høy toleranse.

Fordeler med Vichy Antiperspirant Deodorant 48h Uten Parfyme

Mild og Effektiv: Kombinerer aktive antiperspirante ingredienser med beroligende egenskaper for å gi effektiv beskyttelse uten å irritere huden.

Trygg for Sensitiv Hud: Spesielt tilpasset for sensitiv hud, inkludert bruk etter hårfjerning, og gir en skånsom, men effektiv beskyttelse.

Langvarig Virkning: Holder huden tørr og komfortabel i opptil 48 timer, selv under fysisk aktivitet.

Fremgangsmåte

  1. Rens: Start med å rense og tørke armhulene grundig.
  2. Påføring: Rist flasken godt, og påfør et jevnt lag med roll-on under armene.
  3. Daglig Bruk: Brukes daglig, eller etter behov, for å oppnå best mulig beskyttelse.

Viktig informasjon

  • Uten Alkohol og Parfyme: Formulert uten etanol og parfyme, noe som gjør den egnet for sensitiv hud.
  • Hypoallergen: Testet under dermatologisk kontroll for å sikre høy toleranse og minimal risiko for allergiske reaksjoner.

Om Vichy

Vichy er et av de største dermokosmetiske merkene på apotek i Europa. Siden 1931 har Vichy produsert hudpleieprodukter basert på unikt termalsk kildevann fra Vichy i Frankrike. Dette kildevannet er kjent for sine beroligende og styrkende egenskaper på sensitiv hud. Alle Vichys produkter er dermatologisk testet for å sikre høy kvalitet og effektivitet.

Opplev den beroligende og langvarige beskyttelsen fra Vichy Antiperspirant Deodorant 48h Uten Parfyme, og nyt en følelse av friskhet og komfort hele dagen. Perfekt for daglig bruk, spesielt for de med sensitiv hud eller etter hårfjerning

Egenskaper

Navn: Vichy 48Hr Soothing Anti-Perspirant Uten parfyme 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 902862

Ingredienser

Aqua / Water / Eau, Aluminum Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-33, Pentylene Glycol, Dimethicone. Code F.I.L. : C258498/1

Handlekurv
Vichy 48Hr Soothing Anti-Perspirant Uten parfyme 50 mlVichy 48Hr Soothing Anti-Perspirant Uten parfyme 50 ml
kr 129,00 ink. mva.
Skroll til toppen