The Inkey List Tranexamic Acid Serum 30 ml

Med The Inkey List Tranexamic Acid Serum kan du få en jevnere og mer strålende hudtone på en enkel og effektiv måte.

kr 191,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr. 6,37

Få en jevnere og mer strålende hud med The Inkey List Tranexamic Acid Serum

Med The Inkey List Tranexamic Acid Serum kan du få en jevnere og mer strålende hudtone på en enkel og effektiv måte. Serumet kan brukes daglig som en del av din hudpleierutine, og vil bidra til å forbedre utseendet og teksturen til huden din over tid.

Produktinformasjon

En av fordelene med The Inkey List Tranexamic Acid Serum er at det er egnet for alle hudtyper, også sensitiv hud. Serumet er utviklet med en lett formel som trekker raskt inn i huden, og etterlater den myk og glatt. Videre bidrar serumet til å øke hudens glød og vitalitet ved å stimulere cellefornyelsen og hydrere huden.

Bekjemp hyperpigmentering med aktive ingredienser

The Inkey List Tranexamic Acid Serum er et hudpleieprodukt som hjelper til med å bekjempe hyperpigmentering og få en jevnere og mer strålende hud. Dette serumet inneholder en høy konsentrasjon av traneksamsyre, som er kjent for å redusere utseendet til mørke flekker og ujevn hudtone. Den høye konsentrasjonen av traneksamsyre i serumet gjør det til en effektiv behandling for hyperpigmentering. Traneksamsyre fungerer ved å redusere overproduksjonen av melanin, som forårsaker mørke flekker og ujevn hudtone.

Serumet inneholder og vitamin C som og bidrar til en glød i huden.

 

Anbefalt bruk

Brukes morgen og kveld. Påfør en mengde på størrelse med ert på rengjort ansikt og hals. Kan legges lagvis med andre serum i ønsket rekkefølge.

 

Egenskaper

Navn: The Inkey List Tranexamic Acid Serum 30 ml

Leverandør:

Varenummer: 895347

Ingredienser

Aqua (Water/ Eau), Butylene Glycol, Glycerin, Ascorbyl Glucoside, Tranexamic Acid, Euterpe Oleracea Fruit Extract, 1-Methylhydanto- in-2-Imide, Sodium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Cetearyl Olivate, Benzyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lecithin, Squalane, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Polysorbate 60, Dehydroacetic Acid, Lactobacillus Ferment, Sorbitan Isostearate.

Handlekurv
The Inkey List Tranexamic Acid Serum 30 ml
kr 191,00 ink. mva.
Skroll til toppen