The Inkey List Niacinamide serum 30ml

Dette serumet bidrar til å regulere produksjonen av talg og redusere synligheten av porer og urenheter.

kr 119,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060879821484 SKU 850523 Kategorier , , , , Brand:

Pris pr. ml: kr. 4.30

For en glattere og jevnere hudoverflate

Produktinformasjon

The Inkey List Niacinamide serum er et kraftig og effektivt serum som er formulert med 10% niacinamid. Dette serumet bidrar til å regulere produksjonen av talg og redusere synligheten av porer og urenheter.

Regulerer produksjonen av talg

The Inkey List Niacinamide serum er formulert med 10% niacinamid som hjelper til med å regulere produksjonen av talg. Dette kan bidra til å redusere oljete hud og forhindre at huden blir blank i løpet av dagen.

Reduserer synligheten av porer og urenheter

Niacinamid bidrar også til å redusere synligheten av porer og urenheter. Dette serumet kan hjelpe til med å jevne ut hudtonen og gi en glattere og mer jevn hudoverflate.

Kraftig og effektivt

Selv om dette serumet er kraftig og effektivt, er det likevel skånsomt mot huden. Det kan brukes både morgen og kveld og passer for alle hudtyper.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Niacinamide serum 30ml

Leverandør:

Varenummer: 850523

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Phospholipids, Squalane, Xanthan Gum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Allantoin, Sodium Phytate, Polysorbate 60, Panthenol, Glycolipids, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sorbitan Isostearate, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Citric Acid, Hyaluronic Acid, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate.

Handlekurv
The Inkey List Niacinamide serum 30ml
kr 119,00 ink. mva.
Skroll til toppen