-39%

REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm 100ml

REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm er en luksuriøs rensende balm formulert for å skånsomt fjerne sminke, urenheter og overflødig olje fra huden samtidig som den gir en beroligende opplevelse.

Opprinnelig pris var: kr 359,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060389248733 SKU 839911 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 3.59

Rensebalm

Produktinformasjon

REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm er en luksuriøs rensende balm formulert for å skånsomt fjerne sminke, urenheter og overflødig olje fra huden samtidig som den gir en beroligende opplevelse.

REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm

  • Rensende balm: Dette produktet er en rensende balm som smelter ved kontakt med huden og hjelper til med å løse opp sminke, inkludert vanntett sminke, samt fjerne skitt og forurensninger.
  • Skånsom rens: Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm er formulert for å gi en mild og skånsom rensing, og den passer derfor også for de med sensitiv hud.
  • Beroligende ingredienser: Balmen inneholder beroligende ingredienser, som kamilleekstrakt, som kan bidra til å lindre og berolige huden.
  • Fuktighetsgivende: Produktet gir også fuktighet til huden, noe som er viktig for å opprettholde hudens fuktighetsbalanse.
  • Bruksanvisning: Påfør en liten mengde av balmen på tørr hud og massér forsiktig inn. Balmen vil smelte til olje og løse opp sminke og urenheter. Skyll deretter grundig med lunkent vann eller bruk en fuktig klut for å fjerne balmen.

REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm er ideell for de som ønsker en luksuriøs og skånsom måte å fjerne sminke og rense huden på. Cleansing balms er kjent for sin evne til å effektivt fjerne sminke uten å tørke ut huden. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Rosa Centifolia No1 Purity Cleansing Balm 100ml

Leverandør:

Varenummer: 839911

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Ethyhexanoate, Glyceryl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, Butyrospermum Parkii Shea Butter , Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum* Advarsel: Obs! Vi gjør oppmerksom på at Ingredienslisten kan være mangelfull. Allergikere bør derfor sjekke ingredienslisten på leverandørens nettside. Vi jobber med vedlikehold av disse.

Handlekurv
REN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing BalmREN Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm 100ml
Opprinnelig pris var: kr 359,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.
Skroll til toppen